2777
2789

بچه ها کسی بوده اطرافش کودک گرفته باشه😭تورو خدا بهم بگین،اول شوهرم گرفت رفت تو قرنطینا اما دیشب پسر دوازده سالم و پسر دو سالمم حالشون بد شده،،شوهرم دارو استفاده میکنه،اما من این دوتا رو چیکار کنم😭من تو شهر غریبم،خودمو تودم،هیچ کسی نیس پیشمون،،هر کی تجربه ای داره ممنون میشم بگین

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یکی از اشناهامون دوسالش بود کرونا گرفت...ولی خب مراقبت زیاد داشتن... مایعات و سوپ و جوشانده و این ...

خیلی سخته،چون متوجه نیس بچه😭ای خدامن میترسم

بچه‌ها سخت نمیگیرن معمولا نگران نباش... فقط ویتامین هاشونو بده... پسر بزرگت شاید دارو هم احتیاج داشته باشه، یه دکتر ببریشون بد نیست

ولی در کل نترس، خدا خودش کمک میکنه 

عزیزم برا بچه ها زیاد سنگین نمیشه 

شما یه قابلمه بذار رو گاز همه اش بجوشه که هوای خونه ات مرطوب باشه 

تا می تونی آب بهشون بده آب گرم 

سوپو آب سیب و آب هویج 

حمام نرن به هیچ عنوان 

بوی عطر و پیاز داغ و صابون و اینا هم نفهمند 

زودی خوب میشن

برادرزاده من دوسال و نیمش بود‌ گرفت مثل یه سرماخوردگی ساده تب داشت و یکم بی حال بود 

دکتر بردنش ویتامین و داروی خشک کننده داده بود

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
عزیزم نگران نباش بچه ها خیلی کم پیش میاد شدیدشو بگیرن بچه منم سه سالس گرفته آبریزش داره 

ایخدا از زبونت بشنوه،پسر من تب داره بندم نمیاد دکتر گفت طبیعیه سه روز،خدا کنه خفیف باشه