بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
عزیزم به نظرم اشاره به محرم و... نکنیم، من خودم سه ساله محرم هیچ جا نرفتم و بقیه وقتها هم نمیرم، اما این محرم جایی نرفتن واقعا برام خیلی سخت تره یعنی عروسی خودمم باشه باز به اندازه اون برام مهم نیست. به نظرم همه ما باید تو همه مسائل مراعات کنیم و استثنا نذاریم، یکی میره دیدن خانوادش میگه ندیدمشون، یکی میره عروسی میگه یه شب و ... کلا باید رعایت کرد، همه با هم و به خاطر خودمون.
بزن شبکه شش فقط زیر نویس هارو بخون....ادم غمباد میگیره.....نوشته امسال مردم چن درصد بیشتر از سالهای ۹۶ و ۹۷ یعنی سالهایی که کرونا نبود رفت و امد داشتن رعایت پروتکل به زیر سی درصد رسیده بیشتر جاها.تا یک و ماه نیم اینده مرگ و میر افزایش خواهد داشت....واقعا نمیدونم مردم چرا دیگه به هیچ جاشون نیست