2777
2789
عنوان

آشنایی با هندی

344 بازدید | 19 پست

سلام تو فصای مجازی یه هندی اهل کشمیر بهم پیام داده اصرار داره که باهم اشنا شیم مسلمانم هست..من از رو کنجکاوی اول باهاش چت کردم یکم حالا اصرار داره هی ویدیو کال میرنه حرف بزنه منم انگلیسیم جالب نیس دستو پاشکسته حرف میزنم بنظرتون چجور ادمایین کسی تجربه داره؟😅

به تظر من که اصلا مجازی با کسی آشنا نشو عزیزم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من با ی دختر آلمانیه توی چت رومه بازی آشنا شدم دو ساله دوستیم اینستا میچتیم انگلیسی😂البته جفتمون انگلیسیمون خوبه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون