خانوما دیشب حس کردم خیسم باردارم ۳۲ هفتم رفتم بیمارستان معاینم کردن گفتن دهانه رحمم دوسانتی باز شده قبلش هم پیاده روی و پله رفتم فرستادنم ی بیمارستان دیگه اونجا هم گفتن دو سانتی باز شدی احتمال زایمان امپول ریه برام زدن دیدن خیس نیستم مرخصم کردن امروز رفتم سونو همه چی خوب بود خداروشکر یعنی با باز بودن دهانه رحم دو سانت میشه بچم سر موقع ب دنیا بیاد دعا کنید بچمو خواهش میکنم ازتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤ خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤
ان شالله که چیزی نمیشه و فسقلیت صحیح و سالم به موقع به دنیا میادنگران نباش استرس از خودت دور کن
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت