2777
2789

من تقریبا یکساعت پیش  اضافات مرغ و دم در بردم برای گربه ها .یک دفعه ی گربه کوچولو اومد هر کاری هم کردم نرفت اومد بغلم پایینم نمیومد .تو پارکینگه من میرم بالا اونم از میاد دنبالم براش اب و مرغ تیکه تیکه کوچولو کردم بردم طفلک خیلی تشنه و گرسنه بود.حالا من چکار کنم اگه نره دیگه و اینکه من چجور نگهداری کنم اصلا.مذهبی هستم و نماز خون نمیدونم لباسامو دائم باید عوض کنم.ی چیز دیگه من فوبیا گربه داشتم 😂الان عاشقش شدم یجوری بغلم خر خر میکرد نگام میکردا😄

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ای ننه🥺😍

فکر کنم فکر کرده مادرشی😍😍😍😍

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ ما بهشون جگر مرغ میدیم

عه.بزور میجوه 😁کوچولو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ای ننه🥺😍 فکر کنم فکر کرده مادرشی😍😍😍😍

اصلا خیلی عجیب بود  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه.بزور میجوه 😁کوچولو

جگر مرغ براسون خوبه مال منم کوچولو بودن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

جگر مرغ براسون خوبه مال منم کوچولو بودن

مرسی حتما میگیرم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گربه نجس نیست که،براش خاک مخصوص میخری،یادش میدی سر جای خودش جیش و پی پی کنه،الانم اگه نی نیه ،براش ش ...

آره میدونم نجس نیست.فقط موی بدنش برا نماز نباید رو لباس باش خاک مخصوص از کحا بگیرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست گرامی گربه نجس نیست پاکه ولی اگه بنا به شرایطی نمی‌تونید نگه دارید اب و غذاشو بزارید کوچه جلوش اگه خیلی کوچیکه نمیتونه بخوره شیر بهش بدین ولی بزارید کوچه باشه اگه ببرید خونه خونگی بشه دیگه بیرون دووم نمیاره 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
دوست گرامی گربه نجس نیست پاکه ولی اگه بنا به شرایطی نمی‌تونید نگه دارید اب و غذاشو بزارید کوچه جلوش ...

مرسی عزیزم پارکینگ مگه بذارم نمیدونم فعلا  ببینم شوهرم چی میگه .اگه بذاره میبرم دامپزشکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره میدونم نجس نیست.فقط موی بدنش برا نماز نباید رو لباس باش خاک مخصوص از کحا بگیرم؟

پت شاپ ،کلینیکای دامپزشکی دارن،در مورد مو هم راستش هیچ گونه اعتقاد دینی ندارم،ولی شدیدن به این معتقدم اگه روزی یه بی زبون بهم پناه اورد  از جونمم براش مایه بزارم،انشالا شما هم باهاش کنار بیاید

مرسی عزیزم پارکینگ مگه بذارم نمیدونم فعلا  ببینم شوهرم چی میگه .اگه بذاره میبرم دامپزشکی

اگه پارکینگ بزارید عادت میکنه بزارید خیابون باشه که خونگی نشه بتونه از پس خودش بربیاد فکر نمی‌کنم دامپزشکی ها قبول کنن ولی میتونید به گروه های حامی حيوانات پیام بدین واگذار کنید یکی نگه داره 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
پت شاپ ،کلینیکای دامپزشکی دارن،در مورد مو هم راستش هیچ گونه اعتقاد دینی ندارم،ولی شدیدن به این معتقد ...

مرسی عزیزم❤همه ی مخلوقات خداوند عزیزن .منم همینطورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40