2777
2789

اوه این که برای خانمای سن بالا هست مگه چند سالته تو 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اولیه چنده؟ مامانم تقریبا شبیهشو داره چندسال پیش خریده

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
۲۳

مناسب سنت نیست نه سرویس نه اویز تو که داری هزینه میکنی یه چیز شیک بگیر ببخشید رک گفتم چون خوشم نمیاد الکی بگم قشنگه مدلای قشنگتری هم هست بگرد 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
این دستبند خریدم شب دوم که خوابیدم پاره شد صبح تخت پر بود از حلقه هاش فوق العاده زیباست تو د ...

منم خریدم سرویسو ولی میخوام عوض کنم

چون ۲۴ ساعت نشده بود بعد خریدنش دستبند پاره شد پر پر شد

منم خریدم سرویسو ولی میخوام عوض کنم چون ۲۴ ساعت نشده بود بعد خریدنش دستبند پاره شد پر پر شد

فقط مناسی مهمونیه که چندساعت دستت باشه و دربیاری

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭