بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یه موضوعی که وجود داره اینه که خیلی اوقات دکتر هلاکویی با توجه به فرهنگ آمریکا نظر میدن و از شرایط ایران و فرهنگ ما دور هست نظریاتشون، پس نمیشه متکی به تمام صحبتاشون شد
چندتا از اساتیدی که من باهاشون صحبت کردم هم همین نظر را داشتن
من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.
چرا؟ واقعا احساس نیاز نمی کنی ؟ من دوران مدرسه نابود شدم
دوران مدرسه رو نگو اصلا باو بیخیال من کلا تو ۱۲ سال درس خوندن یکی یا دوتا اونم چون رو یه نیمکت مینشستیم در همین حد بقیه هم نیمکتیامم اول سال باهاشون قهر میکردم تا آخر سال انگار وجود خارجی نداشتم برام ای قد حرص میخوردن پیشم مینشستن ولی من اصلا نمیدیدمشون تا این حد خودخواه بقول خودشون بیخیال باش خودتو دوست داشته باش
من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥