2777
2789
عنوان

بازی داریم به به بشتابید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 151 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادش بخیر بچگیام شیطتنتو دلخوشیام

من که دیگه تمومه کارم من که دیگه عادت به نبودت دارم لاقل از...

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
دیشب پریشب اش رشته داشتیم خواستیم بخوریم قاشق نداشتیم🤣🤣🤣

منو ول نکنی تو تنهایی ها کاشکی یدفعه فردا بیای 

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌
دنیای من اما داری از دست من میری با دستای خودت داری همه هستیم میدی

یکیو دارم که هر شب واس اون مینویسم و اون خوابه

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌
ساقیا می هی هی هی هی بریز 💃

ز همه دل زده ام که تو باشی همه ام 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
میدووونستم تورو از دست میدم یه روز این عکسا رو به خودت پس میدم 💃

من کسی نیستن که با این زخما دردم بگیره ولی این اشکا رو کی میخواد گردن بگیره؟؟

نروووو توهم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرووو

رفتنم از زندگیت فرصتی دوباره داره  با رویا هام زندگی کنم حسرتی بدل نداره

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
من که دیگه تمومه کارم من که دیگه عادت به نبودت دارم لاقل از...

زندگی یه دروغه تو هم یه دروغی حتما 

یچیزی میشه دیگه غصه هاتو بس کن  یچیزی میشه دیگ حالتو عوض کن

نای زندگی ندارم میدونم اینطوری بگذره میمیرم با این حال کاش عاشقی رو از ت یاد میگرفتم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖