2777
2789
بچهای اصفهان راجع به دانشگاه اشرفی اصفانی و دانشکاه  شیخ بهایی اطلاعات ندارین بچهای مشهد&nb ...

عزیزم من در همون حد مختصر که میدونستم برات نوشتم پست بالایی. 

اگر از شهر کوچیک داری میای و نگران جو و فضا هستی که قطعا همون امام رضا رو انتخا کن. فضا و جو سالم تری داره. دانشگاه خیام و سجاد یه مقدار جوش ناسالم هست. البته ناسالم به اون معنا نه ها. ولی خب ببخشید رک میگم لات و پوت زیاد داره. 

دانشگاه امام رضا امکاناتش بیشتره و معتبر تره و فضا و جو سالمی داره. واسه دختر کم سن و سال که از راه دور بیاد قطعا بهتره. خانواده ت هم خیالشون راحتتره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من در همون حد مختصر که میدونستم برات نوشتم پست بالایی.  اگر از شهر کوچیک داری میای و نگر ...

خیلی ممنونم عزیزم❤

یه دوستی میگف خوابگاهش راه دوره و نمیدونم سمت وکیل اباد و زندانه/:

راس میگفت؟

بچهای اصفهان راجع به دانشگاه اشرفی اصفانی و دانشکاه  شیخ بهایی اطلاعات ندارین بچهای مشهد&nb ...

من ثبت نام کردم برای اشرفی اصفهانی خیلیم تحقیق انجام دادم به نسبت همه راضی بودند

وای خدا خیرت بده نمیدونی چقدردنبال یه مشهدی میگشتم از لحاظ موقعیتشون توی شهر،جای درستی هستن،مثلاوس ...

ببین عزیزم هر سه تاشون جاهای خوبین. آباده محلشون.

نه به هیچ وجه بیابون و خلوتی نیست هیچ کدومش. 

دانشگاه سجاد خیابون جلال هست که منطقه ی خوبیه. آباده. همه طور امکانات اطرافش هست. 

دانشگاه خیام محله ی قاسم آباد هست. خیابون فلاحی. اونم خوبه. البته قاسم آباد نسبتا پایین شهر محسوب میشه اما خب اینطوری نیست که فکر کنی جای بدیه و سطح فرهنگ مردمش پایینه یا محله ش آباد نیست. اصلا. خیلی هم خوبه. خیلی خیلی هم آباده. محله ی تمیز و مرتب و واقعا خوبیه. 

دانشگاه امام رضا خیابون سناباد هست. اون از نظر محلیت از همه بهتره. بالا شهره. به مرکز شهر خیلی نزدیک تره نسبت به اون دو تای قبلی. 

راستشو بخوای من از خوابگاه و اینطور چیزاش اطلاع ندارم گلم. ولی  اگر وکیل آباد که بهت گفتن هم باشه، وکیل آباد از مناطق خیلی خوب و سطح بالای مشهده. تو یکی از بریدگی های وکیل آباد زندان هست اسم خیابونش خیابون قانع هست ولی من اون اطراف خوابگاه ندیدم. بعدم بعید میدونم خوابگاه دخترا رو سمت زندان بذارن. 

خود داشگاه هم بعضی دانشکده هاش خیابون های اطرافه. همه شون تو یه مجموعه نیستن. 

ااز نظر استاد و سطح علمی هر سه تا خیلی خوبن. سجاد و امام رضا فکر کنم بهترن. از نظر فضا و جو دانشگاه امام رضا جوش خیلی سالمه. 

رشته علوم تربیتی بله اصفهانیم نه اتفاقا نزدیکای بالا شهره 

من واطه مهندسی کامپ و مهندسی پزشکی میخوام ثبت نام کنم

شما راحع به اساتید و خوابگاه اطلاعاتی ندارین؟

وهمچنین بار علمی دانشگاه 

ببین عزیزم هر سه تاشون جاهای خوبین. آباده محلشون. نه به هیچ وجه بیابون و خلوتی نیست هیچ کدومش.  ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلمممم

خدا خیرت بده که اینقدر مهربونی که وقت میذاری برای کمک به بقیه❤❤

فقط عزیزم یسوال

ما یه خونه داریم تو مشهد که ادرسش حوالی بلوار میرزا کوچک خانه ،اسم کوچهاش هم اسماعیل پور طرقی هست اگه اشتباه نکنم/اون سمتا یه پاساژی هست که اکه اشتباه نکنم اسمش پاساژ فردوسه

میخواستم ببینم میشه کدوم سمت مشهد

ایا به این دانشگاها نزدیک هست؟

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلمممم خدا خیرت بده که اینقدر مهربونی که وقت میذاری برای کمک به بقیه❤❤ فقط عز ...

قربونت گلم. کاری نکردم. خواهش میکنم🌹🌹🌹

نه عزیزم نسبتا دوره. به هیچ کدومش نزدیک نیست. ولی خب رفت و اومد با مترو یا اتوبوس راحته. 

باید یکی دو ساعت قبل کلاست راه بیفتی که اگر به ترافیک خوردی دیرت نشه. اگر ماشین داری خودت حدود نیم ساعت چهل دقیقه قبل کلاست راه بیفتی خوبه. ولی با اتوبوس معطلیش بیشتره دیگه. 

میرزا کوچک خان باز به امام رضا نزدیکتره نسبتا. با خیام و سجاد خیییلی فاصله ش بیشتره. خصوصا به خیام خیلی دور میشه خونه تون. 

قربونت گلم. کاری نکردم. خواهش میکنم🌹🌹🌹 نه عزیزم نسبتا دوره. به هیچ کدومش نزدیک نیست. ولی خب ر ...

خیلی خیلیی ممنونم ازت دویت عزیز

واقعااا احتیاج داشتم با کسی مثل شما حرف بزنم

یه دنیاااا ممنون❤