2777
2789
عنوان

تقویت مژه ....نظر بدین دوستان

88 بازدید | 14 پست

دخترا من مژه هام نسبتا بلند و حالت دار هست ...یکی از دوستانم یه ماهی هست تقویت مژه سریتا خریده استفاده میکنه خیلی راضیه ...گفت تو هم بخر مژه هات پر پشت تر شه و ...منم خریدم😐....الان داشتم تو چندتاسایت و پیج نظر هارو میخوندم خیلی ها نوشتن موقع استفاده عالیه ولی بعد از قطع استفاده کلی مژه هاشون ریخته و از اولش هم بدتر شده ....دودل شدم استفاده کنم یا نه چون الان راضیم نمیخوام پشیمون شم.... دوستانی که تجربه استفاده از این محصول دارن نظر بدین لطفا 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آخه نسبت به اینکه مدت طولانی داریش و اینکه واقعا بعدش احتیاج به ریمل نداری به نظرم به صرفه هست که همیشه بزنی 

من اصلا آرایش نمیکنم بجاش این هزینه های پایه رو انجام میدم 

خب قطعش نمی‌کنیم دیگه 

تازه من یک ماه هم وسطش قطع کردم همونه هنوز 

عزیزم همچنان داری استفاده میکنی یا قطع کردی

دارم استفاده میکنم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ببین آخه نسبت به اینکه مدت طولانی داریش و اینکه واقعا بعدش احتیاج به ریمل نداری به نظرم به صرفه هست ...

اره خب ....ولی نمیشه که تا اخر عمر یه چیزیو ادامه داد....این وسط ممکنه باردار شی قطع کنی..مریض شی قطع کنی....کلی اتفاق میتونه بیفته که مجبور به قطع کردنش بشی 

دارم استفاده میکنم

خب نه موقع استفاده همه راضی بودن همه نظرات نوشته بودن هم فر میکنه هم بلند میکنه و اینا ....من منظورم کسی هست که بعد یه مدت که نتیجه گرفته قطع کرده 

خب نه موقع استفاده همه راضی بودن همه نظرات نوشته بودن هم فر میکنه هم بلند میکنه و اینا ....من منظورم ...

من مرتب میزنم قطع نکردم تا الان

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اره خب ....ولی نمیشه که تا اخر عمر یه چیزیو ادامه داد....این وسط ممکنه باردار شی قطع کنی..مریض شی قط ...

آره منم میگم که یک ماه قطع کردم تو این یک ماه تفاوتی نداشت 

فوقش بر میگرده به حالت اول .... 😎

آره منم میگم که یک ماه قطع کردم تو این یک ماه تفاوتی نداشت  فوقش بر میگرده به حالت اول .... 😎

عزیزم اینکه میگن مژه رو بلند میکنه...مژه ی بلند چجوری برمیگرده به حالت اول...خود به خود کوتاه که نمیشه...لابد میریزه از نو جاش درمیاد؟....خیلی دو دلم 

عزیزم اینکه میگن مژه رو بلند میکنه...مژه ی بلند چجوری برمیگرده به حالت اول...خود به خود کوتاه که نمی ...

فکر نکنم 

بیین انگاری یکم ضخیم می‌کنه یا جلو ریزش طبیعی رو‌ میگیره 

همین باعث میشه مژه بیشتر عمر کنه و بلند تر بشه (نظر شخصی بود 😂😂)

خلاصه که خیلی خوبه 

ببین فوقش میشه همین که الان هست دیگه بدتر که نمیشه