2777
2789

شده با یکی خواستید ازدواج کنید بهم خورده بعدا ادم بهتری اومده سر راهتون خداروشکر کردید؟

کسی دلتونو شکسته بعدا خدا جوابشو بده و متوجه اشتباهش بشه؟😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله استارتر ،همیشه خدارو شکر میکنم 

چه اشکها که نریختم زندگیم جهنم شده بود، باورم نمیشد ازدواجمون بهم خورده داغون و سرخورده شدم، گفتم مگه بهتر از اون دیگه هست؟؟؟؟

بعد از چندماه با همسر عزیزتر از جانم آشنا شدم ، و دیدم خدا خودش خوب بلده چکار کنه، به این جمله که هرچی خدا به آدم نمی‌ده میخواد یه چیز بهتر بده بدجور اعتقاد دارم

جالبه اون آدم هر روز غبطه زندگی منو داره میخوره، منو قتل گذاشت و رفت ازدواج کرد الان بچه داره چون فامیله ازش خبر دارم که زندگیش اصلا خوب نیست، مادرش همیشه میگه اه تو دنبالشه

بله عزیزم شده بهم بخوره حتی اینکه ما همدیگرو بشدت دوست داشتیم ولی خب ... بازم الان میفهمم چقدر خوب ...

منو عشقم خیلیی همو دوست داشتیم.۶ سال باهم بودیم اما پدر مادرش راضی نشدن.اونم چند روز پیش ناامید شد جدایی رو قبول کرد 💔

حالم اصلا خوب نیست،نمیدونم چطور دلمو آروم کنم

دلی که تنها درمان و رفیقش اون بود

افسردگی شدید گرفتم .تو خیابون راه میرم اشک از چشام میریزه 

انشاالله به حق این شب عزیز به اون کسی که لایق تو باشه به زودی برسی، کسی که قدرتو بدونه

من ۲۱ سالمه بعد کلی ادم اینو تو زندگیم راه دادم اینم اینجوری شد خودش بی تجربه و پر مدعا خانوادشم گرفتن دست همه چی خراب شد مرسی از دعات عزیزم❤