2777
2789

سلام شبتون بخیر🌷

بیایین برای هم دعا کنیم مشکلاتمون حل شه 

حال دلمون خوب شه 

دعا کنیم حاجت روا شیم 

به آرزو هامون برسیم.

دعا کنیم نگرانی هامون تموم شن، و به آرامش برسیم

واقعا روزای خیلی سختی شده خیلی 

برام دعا کنین بیایین برای هم دعا کنیم،برای هم صلوات بفرستیم 

و اینکه برای حاجت روا شدن همدیگه یک بار (زیارت عاشورا)بخونیم از الان تا فردا شب ساعت ۱۲ وقت داریم 

التماس دعا🖤

در انتظار هدف...⛈⚡   

لطفا براي يه جوون كه انگشتاش قطع شده و الان اتاق عمله دعا كنيد

دعا كنيد عملش به خوبي انجام بشه

منم  اگه قابل باشم براتون ذكر يونسيه و صلوات ميفرستم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من تازه خوندم دعای توسل انشالله تمام نی نی سایتی ها حاجت روا بشن....................................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا براي يه جوون كه انگشتاش قطع شده و الان اتاق عمله دعا كنيد دعا كنيد عملش به خوبي انجام بشه منم ...

براش صلوات میفرستم عزیزم انشالله حالش خوب شه

در انتظار هدف...⛈⚡