2777
2789

میشه بگین مشاورتون کی بود یا بدون مشاور درس خوندین؟

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         

مشاور گاج

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت برنامه میداد؟

نه 

اگر هم می داد من ادم با برنامه پیش‌رفتن نبودم.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بدون مشاور درس خوندم

رتبه ات چند شد؟ 

من خودم ۶ هزار منطقه۳ شدم بدون مشاور میخوام سه رقمی شم اما نمیدونم چیکار کنم ☹☹☹مشاور قابل اعتماد میخوام😥

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
نه  اگر هم می داد من ادم با برنامه پیش‌رفتن نبودم.

یعنی خودت برنامه ریختی؟ میشه بگی رتبت چند شد؟

یعنی خودت برنامه ریختی؟ میشه بگی رتبت چند شد؟

نه عزیزم من شب اخر امتحان درس می‌خوندم

پیر کردم خودم رو😢

۱۰۶۰ انسانی گلم

نه عزیزم من شب اخر امتحان درس می‌خوندم پیر کردم خودم رو😢 ۱۰۶۰ انسانی گلم

خوشبحالت چقد خوب شدی موفق باشی😍

رتبه ات چند شد؟  من خودم ۶ هزار منطقه۳ شدم بدون مشاور میخوام سه رقمی شم اما نمیدونم چیکار کنم ...

534منطقه دو ،رشته انسانی

پسرعموم 424منطقه دو اونم انسانی😁

ولی پسرعموم قلمچی ثبت نام کرده بود و مشاور قلمچی داشت 

خوشبحالت چقد خوب شدی موفق باشی😍

فدای شما عزیزم نظر لطفته😘😘😘😘😘

ان‌شاءالله سلامت و موفق باشی شما هم 😘😘😘😘😘

534منطقه دو ،رشته انسانی پسرعموم 424منطقه دو اونم انسانی😁 ولی پسرعموم قلمچی ثبت نام کرده بود و مش ...

انسان درساش چجوریه ؟خانوادم میگن تغیرر رشته بده😢😢

درساش خوبه ازاون درساییه که وقت بزاری نتیجه میگیری تو رشتت چیه مگه؟

تجربی ام 🥲فیزیکم خوب نی گند میزنه تو رتبه ام 🥲🥲ولی حفظیاتم خوبه مثلا دینی رو ۸۶زدم امسال ولی فیزیک منفی۲ 🥲

من مشاور داشتم هرروز برنامه میداد بهم 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔