2777
2789
ببین بهتره به همه ی چمدونات یه طناب نازک رنگی که مشخص باشه ببندی تا احتمالن اگه چمدون مشابه اونجا بود قاطی نشه
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزاده جون من کلا دو تا 20 کیلو داشتم و دو تا 8 کیلو بار دستی کار ارزشمندی که کردم چون پروازم ترانزیتی بود و باردار هم بودم یکم چک و چونه زدم و قبول کردن که بار دستیم رو هم بذارن توی بارها و من تو هواپیما دستم خالی باشه ولی واقعا هیچی نتونستم ببرم . فریت هم نمیتونستم بکنم . چون شهر خودمون نمی آوردن و بردنش سخت بود .روزی 100 بار وسیله کم و زیاد میکردم شما خدا رو شکر میزان بارتون خوبه
خانوم طلا جان راستش ما داریم میریم برای اقامت برای همین چون اولین باره که میریم و یجورایی این یه اسباب کشی حساب میشه برامون و باید از بین همه وسایل خونه و لباس و اسباب بازی و کتاب و ... گلچین کنم
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
ساک حجاج خوبه ولی بقچه زیپی ها خوب نیست خیلی جنسشون ضعیفه مگه اینکه سلفون پیچ کنی بعد کوله پشتی یا چمدون کوچیک سایز کابین رو میکشن ولی کیف دستیتو نمیکشن . میتونی سنگین ها رو بذاری توی کیف دستیت بعد کانتر رو که رد کردی بچپونی تو همون کوله یا چمدون
ببین ما 3 سال با امارات رفت و آمد کردیم نکشیدن. ..ولی استرس زاست..اون لحظه قشنگ انگار بمب جا دادی تو وسایلت. ..اون موقع 10 کیلو میذاشتن. ..ولی علاوه بر کیف زنانه و لپتاپ اینا. .میتونی کوله پشتی هم ببری..پس حتما ببر...کدوم کشور میری

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
اره عزیزم .واسه پتوها یا باید تو جعبه باشه یا سلیفون دورش میکشن چون احتمال داره پارخ شه تو جابه جایی
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
یعنی پتو ها رو تو اونا نزارم چون ممکنه پاره شن ؟ کارتن فکر کنم برای پتو ها گزینه مناسب باشه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha