2777
2789

سلام ... مامانا و باردارا ی عزیزم ماه هشتم هستم و کامل پاهام پهلو هام ببخشید باسنم پشت پاهام ترک خورده شبیه گورخر خط خطی شدم بنطرتون بعد بارداری ناپدید میشن

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 

از کی ترک خورد لاغر بودی؟

میگن ترک از بین نمیره فقط ممکنه سفید شن و معلوم نشن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

روغن زیتون بزن زودتر سفید میشه و بیشتر نمیشه عزیزم

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن زیتون بزن زودتر سفید میشه و بیشتر نمیشه عزیزم

اتفاقا چون پوست نرم می‌شه بیشتر ترک میخوره من خودم از اول بارداری تمام بدنمو با روغن زیتون چرپ میکردم الان پوستم پرترکه، یکم کم رنگ شدن چون پوست‌م سفیده زیاد دید نداره... رنگ ترکام هم سفیده... 

از کی ترک خورد لاغر بودی؟ میگن ترک از بین نمیره فقط ممکنه سفید شن و معلوم نشن

خداکنه سفید بشن .. از ماه پنجم ششم  ۵۴ بودم الان ک ماه هشتمم ۶۷

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 
اتفاقا چون پوست نرم می‌شه بیشتر ترک میخوره من خودم از اول بارداری تمام بدنمو با روغن زیتون چرپ میکرد ...

غصه نخور همین ترکا نشون از مادری و از خود گذشتگیته با افتخار نگاه کن خدارو شکر کن که بچه بهت داده ک بخاطرش ترک خوردی

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳