2777
2789
عنوان

تولد

104 بازدید | 7 پست

چند روز دیگه تولد دخترمه تم تولدش هم پری دریاییِ

اگه میشه ایده هاتونو راجب فینگر فود و نوشیدنی و لباس و گیفت برام بفرستین ممنون میشم😇

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
نظرم اینه فعلا محرمه تولد تعطیل گلم

میخوایم عکس بگیریم یادگاری بمونه و فقط خودمونیم

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمون میخواین دعوت کنین و اینکه ادم بزرگن؟

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

فعلا فقط مامان و بابام و منو شوهرم با دخترم همین

دخترم میشه دو سال

فعلا فقط مامان و بابام و منو شوهرم با دخترم همین

خب بنظرم غذای خونگی درست کنین

مثلا الویه یا سالاد ماکارونی

فینگر فودسلیقه ایه یکی درست میکنه یکی نه ولی میتونی نون تست کوچولو بگیری لاش کالباس کوچولو بزاری 

لباس هم ست آبی یا سفید یا صورتی قشنگ میشه

کادو هم عروسکی چیزی به هرجیزی علاقه داره،مثلا اگه به نقاشی علاقه داره پاستل و دعتر بگیرین ماشین دوست داره ماشین هرچی

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
خب بنظرم غذای خونگی درست کنین مثلا الویه یا سالاد ماکارونی فینگر فودسلیقه ایه یکی درست میکنه یکی ن ...

عزیزم برات پیام فرستادم میشه جوابمو بدی