2777
2789
عنوان

کرونااا

77 بازدید | 18 پست

سلام 

یکی از عزیزانم امروز روز یازدهمه که علائماش شروع شده نوع دلتا هست و تو بیمارستان بستریه  به شدت بیجون و بیحاله و بی اشتها  بنظر شما از این ب بعد علائماش کمتر میشه یا بیشتر روندش چطوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش شیربادام 

کباب پر

بلدرچین کبابی

میوه تازه ببرید بخوره جون بگیده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

با نظر دکترش آمپول نوروبیون بزنه خیلی جون میگیره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
زده از چندد روز پیش  میدونی چنتا زده؟ابکش شده بیچاره میزد سه چهار ساعت خوب بود باز حالش همونجو ...

کلا کرونا خیلی بی جون میکنه 

مهم ریه هاشه که کم کم بتونه اکسیژنو بزاره کنار 

اگه اتوستش یکمی هم بالا اومده باشه یعنی رو به بهبوده

کلا کرونا خیلی بی جون میکنه  مهم ریه هاشه که کم کم بتونه اکسیژنو بزاره کنار  اگه اتوستش ...

میگه اکسیژنش ۹٠هست پریروز تا ۸٠هم اومد و سی درصد هم ریه اش درگیر بود

ابمیوه و اش و اینا بردن خورده... 

آبمیوه قندشو بالا میبره 

میگه اکسیژنش ۹٠هست پریروز تا ۸٠هم اومد و سی درصد هم ریه اش درگیر بود

پس خداروشکر رو به بهبوده 

الحمدلله