2777
2789

بازم که دعوا شد سر هیچی سر چیزای الکی خدا نگذره از باعث و بانیش 

فقط باید یکی دوماه زندگیم خوب باشه بعدش مثل چیز از حسودیش نمی‌دونم یا کخ دارن که مارو بجون هم میندازن دعوا میشه 😤😤😤😤

العان بهش میگم می‌خوام برم صورتمو بند بندازم که فردا محرم چون ابروهام قاب زدم فقط بند خالی میرم و گفتم پول هم نمیخواد خونه مادر منم که رفتم این هفته هیچی نبود فقط مامانم بود ابجیام و‌زن داداشم 

بعد میگه نمی‌خواد لازم نکرده من العان دیرم شده تو رو نمی‌برم ولی قبل ها. میزاشت تنها برم حالا باز این ادا ها رو از کجا آورده بعد میگه شب خودم میام بند میندازم بهش میگم تو یاد نداری میگه حالا بعداً برو خب آدم بیشعور عوضی تو نمی‌فهمی که من همیشه قبل محرم میرم که حداقل تا ده روز نرم ( تو دلم گفتم ) 

بعد میگه خونه مادرت کسی نبود گفتم نه میگه خب ابحیت چی ؟؟ منم گفتم نه ابجیم نمیرم چون اون روز که مریض بود نذاشتی برم حالا برا اصلاح برم ؟؟ همینو گفتم دیدم داره دعوا می‌کنه دم در حیاط و همش جیغ و داد بخاطر حرف من خوددرگیری داره بیشعور خب راس میگم برا مریضی ابجیم نمی‌زارم برم حالا آدم شده 

حالا محرم برو اصلاح ایرادش چیه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای طرف منم همینطورخیلی رومخ خیلییییی اصن مردا عجیب شدن ی گیرای الکی میده سرکنم تواینستای چیزناراحت کننده ببینم میگه کیه دوس پسرداری طرفت پیام داد هرچیم قسم بخورم ن والا ن ب الا مگه توکتش میره

خیلی بیشعور نفهمه همیشه همینجوری هر وقت کارمون گیر کنه میگه برو بگو ابجیت کمک کنه یا برو پیش ابجیت بعد اگه اونا مریض بشن یا کار داشته باشم میگه نمی‌خواد بری ببینید چقدر بی شعور فک کرده مردم نوکر ماین 

منم العان خیلی ناراحتم ایشالا بمیره همین امشب 

نمی‌دونم می هست داره مارو جادو می‌کنه باز با من چپ افتاده بخدا راست میگم خدا لعنتش کنه که دست از سر زندگی ما برنمیدارن 

واففا این دعواهایی که بینه ماهم پیش میاد،برا طلسمه؟

ماهم بعضی وفتا سر یه چیز مسسسسخره دعوا میکنیم

اینطور باشه هممون رو طلسم کردن دیگه

اینچیزا پیش میاد

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 

باطل سحر کافور تو گوگل سرچ کن فکر کنم سایت citar.ir باشه خودت مو به مو انجام بده تو همین جا یه نفر می‌گفت ماهی یه بار انجام میده بعد اینکه درست کردی یه ذره بریز تو شامپوش حمام کنه تو همین سایت یه نفر می‌گفت ماهی یه بار انجام میده

یه دونه پسر دارم پسر تنها
والا منم پنج شنبه میرم ...این حرفا چیه محرم صفر نگه میدارن ...والاتمیزی ...شادی نمی‌کنیم که

دقیقا ربطی نداره پاکیزگی نصف ایمانه درک نمیکنم 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خیلی بیشعور نفهمه همیشه همینجوری هر وقت کارمون گیر کنه میگه برو بگو ابجیت کمک کنه یا برو پیش ابجیت ب ...

ابجیت چه مریضی یی داشت

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻