2777
2789
عنوان

امر‌خیر

160 بازدید | 9 پست

سلام خانم های مشهدی 

من قبلا برای خواهر دوستم تاپیک گذاشته بودم 

امروز برای یکی از دوستان دیگه م تاپیک زدم.

(معرف ازدواج هستم) هرکسی میخواد درخواست دوستی بده تا شمارم رو بهش بدم.

این دوستم ۲۸ سالشه و یک بار ازدواج ناموفق داشته. تحصیلاتش هم ارشده و خانوا‌دشون مذهبیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت توکار خیره براماهم پیدا کن خواهر  

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 

اسی شما که معرف ازدواج هستید کیس پسر پزشک هم دارید؟ترجیحا متخصص باشه و خوشتیپ🙄 و بااخلاق

چون‌گفتید مشهد هستید پرسیدم😌

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اسی شما که معرف ازدواج هستید کیس پسر پزشک هم دارید؟ترجیحا متخصص باشه و خوشتیپ🙄 و بااخلاق چون‌گفتید ...

اینو‌همه‌میخوان 

ولی یک موردی بود ببینم داماد نشده باشه خبرت میکنم 

اینو‌همه‌میخوان  ولی یک موردی بود ببینم داماد نشده باشه خبرت میکنم

آره بخدا اسی جان خداخیرت بده🤗🤗

خب دخترخانومه هم خوبه دیگ ارشده ماماییِ خعلی هم خشگله 

ولی همکار دوس داره🤭

پس من بهت درخواست دوستی میدم لطفن قبول کن 

که بعد خودت بهم خبر بدی🌸🌸

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...