2777
2789

۱۸ سالمه وقتی ۷ سالم بود بابام مرد یه داداش دارم مامانم بعد ۷ سال ازدواج کرد با یه جانباز آدم خیلی خوبیه هیچ وقت ناراحتمون نکرد 

۱۴ سالم بود عاشق پسر عموی مامانم شدم یه دوست دیگم داشتم که فامیل هم بود اونم عاشق پسر عموی مامانم بود ولی اون پسره رفت دوستمو گرفت 

بعد دوسال دختر نامزدیشونو بهم زد و گفت که پسره معتاده منم دیگه بهش فکر نمی‌کردم اصلا ولی اون با کمال پررویی اومد خواستگاری من منم انکار لال شدم بودم و عقلمو از دست داده بودم قبول کردم بعد۴ماه عقد کردیم بعد عقد کم کم متوجه رفتارها و علائمش شدم دایی هام خاله هام همه بهم تیکه مینداختن ولی من چون دوسش داشتم توجه نمی‌کردم حتی هر روز مطمعن تر میشدم و اون با حرفاش منو گول میزد همیشه تا اینکه امسال رفتیم شهرستان عروسی چند نفر دیده بودن که چیکار کرده بود به مامانم گفتم منم بهش گفتم می‌خوام برم درخواست طلاق بدم کلی گریه و زاری کرد منم گفتم اگه بهم حق طلاقو بدی منم یه فرصت دیگه بهت میدم اونم قبول کرد حق طلاقو بهم داد منم یبار دیگه بهش اعتماد کردم ولی اون همچنان داره ادامه میده و فکر میکنم من نمی‌فهمم از یه طرفم خیلی دوسش دارم ولی نمیتونم خودمو بدبخت کنم

کمکم کنید تصمیم بگیرم بچه ها 

هیچوقت فکر نمی‌کردم اینجوری بشه  

چمدان بسته‌ام از هرچه منم دل بکَنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معتاده؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

کمک کنیم ؟ چیزی ک بیان است چ‌حاجت به بیان است 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
همین که ناپدریت مثل من دست درازی نکرد برو شکر کن

وای عزیزم جدی میگی😟😟🥺

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اره 😭

چی میزنه؟

نمیشه بفرستیش کمپ؟

اره 😭

این چه.......بود کردی دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟اون فامیلتون که گفته معتاده طلاق گرفته تو دقیقا چرا دوباره زنش شدی

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون