2777
2789

بچه ها بیاید بهم راهکار بدید تورو خدا خیلی تو وضعیت بدیم 

می‌خوام از نامزدم جدا بشم ولی اول باید مدرک داشته باشم ازش 

اصلا از اولش براتون تعریف میکنم 

من وقتی ۱۴ سالم بود عاشق پسر عموی مامانم شدم ولی اون رفت دختر پسر عموشو که با من رفیق صمیمی بودیم گرفت نامزد کردن بعد ۲ سال دختره بهم زد نامزدیشونو می‌گفت معتاده 

چمدان بسته‌ام از هرچه منم دل بکَنم.

نامزدت ؟

پسرعموت؟

ربطشو نفهمیدم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای الکی به بچه مردم انگ بچسبونی😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان تو باهمون نامزدی؟

توام بگو معتاده سابقش خرابه باور میکنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بعدش اومد خواستگاری من داییم باهاش خیلی رفیقه گفتش پسر خوبیه منم قبول کردم 

با اینکه میدونستی معتاده قبول کردی؟😲

خب مگه داییت پیغمبره؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

خب

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

الان سه ساله نامزدیم عرضه هیچی ندارد تعادل ندارع اخلاقش همه میگن معتاده همه میدونن منم میدونم ولی چند وقت پیش که رفتیم شهرستان چند نفر در حین عملیات دیده بودنش منم خیلی عصبانی شدم گفتم میخام برم درخواست طلاق بدم

چمدان بسته‌ام از هرچه منم دل بکَنم.
الان سه ساله نامزدیم عرضه هیچی ندارد تعادل ندارع اخلاقش همه میگن معتاده همه میدونن منم میدونم ولی چن ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐💔

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️