از وقتی باردار شدم شوهرم سرد شد حتی به یه دختر ۱۷ سال کوچیک تر از خودش میخواست دوست شه دخترم اول کرم ریخته بعد پا نداده بعد من کلا باهاش سرد شدم اونم از خدا خواسته بیخیالم شد رابطم از اول بارداریم نداشتیم میترسید بیاد سمتم چون لکه بینی داشتم بچمم که به دنیا اومد همش سر بچه باهام دعوا راه مینداخت از اول بارداریمم تا الان که بچم یک سالشه هیچ محبتی نمیکنه نزدیکه ۲۰ ماهه هیچ رابطه ی جنسی نداریم با اینکه میدونه من نیاز دارم، حالا جدیدا که میرم کلاس یه پسره همسن خودم خیلی خوشتیپه شبیه مدلاس بهم گیر داده اول فکر میکرد مجردم از تو گروه کلاس اومد پی ویم کلی تعریف کرد که چهرتون خیلی خاصه و خوشگلی ...... منم محل ندادم بلاکش کردم،
هفته ی پیش با شوهرم دعوام شد کتکم زد هر چی دهنش درومد بهم گفت آخرش گفت گمشو بیرون از خونه منم رفتم خونه ی مامانم دو روز بعد که کلاس رفتم به خاطره اینکه حرصمو خالی کنم اعتماد به نفس از دست رفتمو یکم برگردونم باهاش اندازه ی ده مین تا استاد بیاد حرف زدم چیز خاصی نگفتم فقط گفت چرا بلاک کردی منم گفتم چون متاهلم و بچه دارم اونم گفت بهت میخوره مجرد باشی خیلی ازت خوشم اومده .......بعضی وقتا وسوسه میشم از بلاک درش بیارم باهاش فقط چت کنم که دلم خنک شه که شوهرم بهم محل نمیده دوسم نداره خیانت میکنه خیلی سست شدم شوهرم خیلی داغونم کرده قبلنم از این موردا پیش اومده تو متاهلیم ولی اصلا وسوسه نمیشدم........ طلاقم نمیتونم بگیرم مهریه نمیده خونه ی مامانم در حد دو سه روز میتونم تحمل کنم،