2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از بی پولی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 36 پست
آبجی مشکل اکرثیاست بی‌پولی😞 من شوهرم کارگره و میره سرفلکه تاببینی کارباشه یان بخدا ده روزبیشتره بزن ...

عاشقتم تو این گرونی چطور جرات کردی پشت هم بچه بیاری؟

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی مشکل اکرثیاست بی‌پولی😞 من شوهرم کارگره و میره سرفلکه تاببینی کارباشه یان بخدا ده روزبیشتره بزن ...

الهی بگردم💔💔چقدر سخت شده زندگی مردم این کشور! چند سالته؟ نمیشه بچتو بدی کسی خودتم بری سرکار شاید فرجی شد کم کم شغل بهتری پیدا کرد همسرت

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
عزیزم طلایی پوش روز مبادایی چیزی نداری بفروشی تعمیر کنی؟؟

نه عزیزم، هر چی بود قبلا فروختیم برای خرید خونه.۴ساله ازدواج کردیم. ۲سال پیش اومدیم سر خونه زندگیمون. نمیدونم شاید این چیزا اوایل عادی باشه. ولی امسال خیلی بدبیاری آوردیم.منم خیلی غصه میخورم، کاش میشد یه کم بیخیال بودم. الانم شوهرم رفت ۴تومن وام گرفت از بیمه. ولی ۴تومن به کجا میرسه آخه. فقط گرفتیم که بتونه ماشینو پکیجو درست کنه. ۵یا۶تومنم از شرکتشون طلب داریم اما فعلا نمیدن.

ابجی ۲۳سالمه ن خانوادم شهرک دیگن هیچکسو ندارم اینجا😞

آخی😖سنتم خیلی کمه که

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
خداروشکر کن دختر ما ماشین نداریم مستاجریم پیکج خرابه صاحب خونه درستش نمیکنه هزینه تعمیرش بالاست به د ...

عزیزم الهی که مشکل شما هم حل بشه. قطعا باز کسایی هستن که دوس دارن جای شما باشن. بخدا هرروز اینارو به خودم میگم ولی تهش دلم آشوبه. 

الهی بمیرم😢عزیزم تو خودت روحیت چطوریه؟ غصه میخوری یا کنار میای؟

عزیزم شرایط همه مون سخت شده یه چی خراب میشه عزا میگیریم ماشینمون ماه پیش خراب شد اون وسط دزد ضبطشم ...

خدانکنه تو این روزا ماشین خراب بشه کلی خرجش میشه. فعلا شوهرم برده درست کنه. کاش درست بشه با ۱تومن😔