من و همسرم ۶ ساله ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم،،من ۲۳ و همسرم ۲۹ سالشه،هردو دیپلم داریم و تاالان شغل همسرم تقریبا ازاد بوده،،اما الان تصمیم ب ادامه تحصیل و تغییر شغل گرفته،،،من از اول ک این موضوع مطرح شد و بهش پیشنهاد کار جدید شد مشوق اصلیش بودم و همش بهش یاداوری میکنم ک بهترین موقعیت برای پیشرفت خودمون و زندگیمونه،،ب همسرم اطمینان دارم و میدونم ک عمیقا دوستم داره و همینطور من هم،اما ی درگیری ذهنی دارم ک کمی منو اشفته، اینکه میترسم حین تحصیل بهم خیانت کنه،از بس تاپیک خیانت خوندم یکم پریشونم،،خودمم موقعیت ادامه تحصیل فعلا ندارم چون دوتا بچه کوچیک دارم،کسی تو موقعیت من بوده؟؟رفتار و اخلاق و منش همسرش بعد تحصیل و پیشرفت عوض شده یا نه؟؟نمیگم همسرم عین پسرای تو رماناست،اما اونقدری هست ک حتی تو لباس کارم جلو چشم خودم دیدم ک بهش خط میدن،اما اون توجهی نداره،،،نگین داره الکی تعریف میکنه،،خواهشا کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.