2777
2789

سلام دوستان،ظهرتون بخیر

من و همسرم ۶ ساله ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم،،من ۲۳ و همسرم ۲۹ سالشه،هردو دیپلم داریم و تاالان شغل همسرم تقریبا ازاد بوده،،اما الان تصمیم ب ادامه تحصیل و تغییر شغل گرفته،،،من از اول ک این موضوع مطرح شد و بهش پیشنهاد کار جدید شد مشوق اصلیش بودم و همش بهش یاداوری میکنم ک بهترین موقعیت برای پیشرفت خودمون و زندگیمونه،،ب همسرم اطمینان دارم و میدونم ک عمیقا دوستم داره و همینطور من هم،اما ی درگیری ذهنی دارم ک کمی منو اشفته، اینکه میترسم حین تحصیل بهم خیانت کنه،از بس تاپیک خیانت خوندم یکم پریشونم،،خودمم موقعیت ادامه تحصیل فعلا ندارم چون دوتا بچه کوچیک دارم،کسی تو موقعیت من بوده؟؟رفتار و اخلاق و منش همسرش بعد تحصیل و پیشرفت عوض شده یا نه؟؟نمیگم همسرم عین پسرای تو رماناست،اما اونقدری هست ک حتی تو لباس کارم جلو چشم خودم دیدم ک بهش خط میدن،اما اون توجهی نداره،،،نگین داره الکی تعریف میکنه،،خواهشا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش کمه ولی فکرش نابودت میکنه

همون خیلی خوشحالم ک داریم موقعیتمونو تغییر میدیم ی شغل خوب و با منزلت اجتماعی بالاتر داریم ،،سطح تحصیلاتش میره بالاتر اما اینم نگرانم میکنه،،

شرایط سختیه خودت باید تصمیم بگیری گلم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ماکه ازمیزان علاقه اتون وابستگیتون اعتمادتون 

جنبه همسرتون خبرنداریم که

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نگرانی نداره، اگه به همسرت اعتماد داری خب انرژی منفی به خودت نده و از این فکر و خیالات نکن. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

ببین خیانت هیچ ربطی به موقعیت اجتماعی و تحصیلی و شغلی نداره آدم خوب خوب می مونه آدم بد ذات هم بد میشه

فکرتو درگیر آینده ای که هنوز نیومده نکن

تاپیکای خیانتم نخون تو که انقدر زود هم ذات پنداری می کنی

نمی‌دونم چ بگم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

متاسفانه نمیدونم چه فازیه جدیدا این خانوم 🤔یکم بدا جدیدا خیلی تو فاز اقایون متاهل میرن 😐😐😐بنظرم بیشتر حواست باشه ولی خب جلو پیشرفتشو نگیر 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸