2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتین نگران نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست
میدونم  میگم شاید بخاطر استرس باشه  اگه ادامه دار شد حتما میرم

من دکتر بودم  میگف  ورزش های هوازی انجام بده مثل طناب زدن 

تو هوای باز بشین کتاب بخون یا غذا تو بخور پنجرهارو باز بزار هوا رد و بدل شه

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر بودم  میگف  ورزش های هوازی انجام بده مثل طناب زدن  تو هوای باز بشین کتاب بخو ...

تست کرونا درد داره؟؟من ۳ روزه قفسه سینم سنگینه معدمم ترش میکنه ،نمیدونم سی تی برم یا تست بدم 

وای منم همینم ،چند روزه برا شما؟؟علایم دیگه نداری،؟من میترسم ..تست کرونا دادی؟

۳ روزی میشه 

نه فقط همین نفسم گاهی تنگ میشه حتی وقتی نشستم ، بعضی وقتا انگار داره فشرده میشه قفسه سینم

نه ندادم ، این جا وضعیت سیاهه ، میترسم پا بذارم تو بیمارستان ، میگم شاید از استرس باشه 

تست کرونا درد داره؟؟من ۳ روزه قفسه سینم سنگینه معدمم ترش میکنه ،نمیدونم سی تی برم یا تست بدم 

من تست نرفتم چون دیگه علایم کرونا داشتم خودمو قرنطینه کردم

سیتی هم نرفتم😑😂

بدون تست دکتر دارو میده ؟؟من نمیدونم چیکار کنم ،بچه هم دارم 

اره بابا 

من ب دکتر گفتم تست ندادم گف لازم نیست دیگه همه علایم کرونارو داری بعد داروی خاصی هم نمیده که ازیترو میده استامینوفن و شربن برم هگزین فقط

من دو بارم سرم زدم چون فشارم پایین بود 

و امپول التهاب ریه داد دکتر 

یکیشو زدم یکی ام فرداعه

بری بیمارستان اول اکسیژن خونتو میگیرن ، بعد CT میده ، اگه مشکلی نبود نوار قلب میگیره 

من ۱۰ روز پیش نوار قلب دادم مشکلی نبود ولی باز نگرانم ، موندم یکم اوضاع آروم شد برم اکو بدم