2777
2789
عنوان

تقویت بدن بعد از زایمان

1590 بازدید | 3 پست

سلام دوستان میخواستم تجربمو براتون بذارم

من بعد از زایمان که البته سزارین بود خیلی اذیت شدم. ضعف و درد و عفونت. الان نمیدونم شانس من بود چون خیلیا حتی زایمان راحتی دارن و سزارین واقعا مشکلی واسه بعضیا پیش نمیاره.

خلاصه کم خونی شدیدی که داشتم تا 6 ماه دیگه هیچی ازم باقی نموند. هم لاغر شدم هم کم خونیم جبران نشد. مخصوصا که خودم به بچه شیر میدادم. الان کوچولوم یه سالشه  

خلاصه ریزش مویی که از قبل زایمان داشتم چندین برابر بیشتر شد که مشخصه بخاطر ضعف جسمانیم بود. از ماه 6 شروع کردم به زینک پلاس خوردن و تا الانم هنوز دارم استفاده می کنم هم تونستم وزن اضافه کنم و الان هیکلم نسبت به بچه داریمم بهتر شده

هم موهام خیلی تقویت شد و از ماههای دوم و سوم نتیجه ش رو دیدم

هرکی میخواد از زینک پلاس استفاده کنه اول اینکه خوب روش تحقیق کنه دوم اینکه با دکترشم مشورت کنه. واقعا یکی از بهترین مکملا واسه تقویته من خیلی راضی بودم.

تازه مامان گل سلام، وقت بخیر🙌😍

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم😔😔. خواهشا اگر شرایطش رو دارید و همکاری کنید واقعاا لطف بزرگی کردید، فقط ده دقیقه زمان شمارا میگیرد🌷🌷🌷

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادران است در صورتی که دو هفته تا چهار سه ماه از زایمانتان میگذرد و از روش های کمک باروری (آی وی اف) استفاده نکردید، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه چهار ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

اگر هم سوالی بود در خدمتم.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون منم خیلی ضعیف و لاغر شدم پسر منم یکسالشه

حتما به خودت برس مامان خوشگل، مخصوصا به پوستت برس کلاژن سازی یادت نره. کلاژن کلاژینو هم می تونه خوب باشه واسه استخوناتم خوبه اتفاقا
کلاژن کلاژینو داروبوم خیلی خوبه من خریدم ارسالش رایگانه