2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چی دوست داری؟؟؟ علوم پایه یکم واسه اپلای سخته. 

راستش خودم کامپیوتر بیشتر دوست دارم ولی گفتم شاید اگه ریاضی علم و صنعت باشه برای اپلای از م.کامپیوتر سمنان و قم بهتر باشه شما چی میگین ؟

راستش خودم کامپیوتر بیشتر دوست دارم ولی گفتم شاید اگه ریاضی علم و صنعت باشه برای اپلای از م.کامپیوتر ...

ببین توی اپلای خیلی خیلی مقاله و پایان نامت مهمه. انقدر که اینا ارزش داره دانشگاه نداره. سعی کن چیزی که علاقته را بری تا با عشق این ۴سال بخونی و بتونی یه پایان نامه خوب توش ارائه بدی نه یه رشته از سر اجبار 

برای دولتی یا آزاد؟ببین کامپیوتر بخونی عالیهههه واسه اپلای خیلی راحته..یکی کامپیوتر یکی مکانیک بازم بستگی داره برای کجا مثلا آلمان این دو تا عالیه..رتبت فکر نکنم ب روزانه بخوره

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
برای دولتی یا آزاد؟ببین کامپیوتر بخونی عالیهههه واسه اپلای خیلی راحته..یکی کامپیوتر یکی مکانیک بازم ...

کامپیوتر سمنان میارم (دولتی میخوام برم ) و ممکنه علوم کامپیوتر شبانه خوارزمی بیارم کدوم بهتره ؟؟؟

بد جایی اومدی سوال بپرسی. من با خیلی از مشاورا صحبت کردم بعد کلی تحقیق خلاصه بگم علوم پایه به شدت به شدت واسه اپلای مناسبه و فرصت های شغلی عالی داره..کامپیوتر هم خوبه و ببین ییشتر به کدوم علاقه داری مثلا من خودم از علوم پایه میکروبیولوژی رو زدم

کامپیوتر سمنان میارم (دولتی میخوام برم ) و ممکنه علوم کامپیوتر شبانه خوارزمی بیارم کدوم بهتره ؟؟؟

ببین علوم کامپیوتر بیشتر تئوریِ واحد عملی خیلی کم داره هر چند اونم اوکیه کلا الان هر چیزی ک مربوط ب کامپیوتر و برنامه نویسی باشه همه دنیا میخوان اونو ما پارسال با مشاور حرف میزدیم ولی میگفت علوم کامپیوتر ب نسبت جدیدتره ولی خود مهندسی کامیوتر بخونی خیلی بهتره ی چیزی هم بهت بگم زیاد فکر دانشگاه نباش توی دانشگاه چیز زیادی دستتو نمیگیره همش بستگی ب پیگیری و تلاش خودت داره مخصوصا توی برنامه نویسی..باید از الان دنبال جایی باشی ک برنامه نویسی رو از پایه بهت آموزش بدن تو دانشگاه کوفتم دست آدم نمیدن ک مخصوصا الان ک مجازی شده..برای اپلای باید رزومه قوی داشته باشی دانشگاه مهم نیست

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .