2777
2789

۱۹ سالتون باشه و سال دومیه که موندید پشت کنکور اما اصلا درست حسابی درس نخوندید تا حالا واسه کنکور

امسالو میرید دانشگاه ازاد رشته های مهندسی پزشکی یا متالوژی

یا اینکه میمونید پشت کنکور و خوب و محکم درس میخونید رشته پیراپزشکی قبول شید

اینم بگم بچه ها رشته های مهندسی که گفتم اگه خوب خوب واسش درس خونده معدل بالا پاس کرد اینده خوبی دارن 

خانوادم بهم گفتن در هر صورت پشتمن و حمایتم میکنن ...خیلی گیجم نمیدونم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عرض شرمندگی، شما اگه بخون بودی، این دو سال میخوندی. خودتو علاف پشت کنکور نکن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگه ارادم خوب باشه و ملا بچه درسخوني باشم در كل اين سالهاي تحصيلي(به هر حال هر كسي از خودش شناخت بهتري داره) پشت ميمونم در غير اينصورت ميرم آزاد عمرمو تلف نميكنم سر قول هاي الكي كه به خودم ميدم

تو از ۳ سال دیگه ت خبر نداری که قرار ازدواج کنی ،شرایط زندگیت جوری باشه که بتونی رشته های مهندسی رو که اکثرا اشباع شدن و بازار کار آنچنانی ندارن رو به نتیجه برسونی.

وقتی نهایت تلاشت رو نکردی

و میدونی تواناییشو داری که سال بعد پیرا قبول بشی

و خانوادتم حمایتت میکنن

پشت بمون

البته اگه انگیزه و روحیه شو داری

چرا بری رشته ای که آینده ش تضمین نیست و هم عمرتو تلف کنی هم هزینه تو

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

تو از ۳ سال دیگه ت خبر نداری که قرار ازدواج کنی ،شرایط زندگیت جوری باشه که بتونی رشته های مهندسی رو ...

آخه میدونی میترسم وسط راه یهو پشیمون شم شل بشمو نتونم ادامه بدم اونوقت واقعا قوز بالا قوز میشه😭😭

آخه میدونی میترسم وسط راه یهو پشیمون شم شل بشمو نتونم ادامه بدم اونوقت واقعا قوز بالا قوز میشه😭😭

منم سال دومم بود کنکور دادم

سال اول ۷۳هزار اوردم

امسال ۲۵ هزار

میدونم امسالم تلاشم ب اندازه نبود و فقط ۵ماه خونده بودم

برای اینکه انگیزم حفظ بشه و نگران چیزی نباشم ک حداقل دهن اطرافیانو ببندم،انتخاب رشته کردم که دانشگاه ثبتنام کنم و خدا بخواد در کنار دانشگاه برا کنکورم بخونم.

و احتمالا امسال دانشگاها از بهمن ماه شروع بشه.که خودش فرصت خوبیه،تو حداقل ۵ ماه فرصت داری درس بخونی تا دانشگاها باز بشن

اگ خوب بخونی و پیشرفتتو ببینی،انگیزه میگیری و کم نمیاری وسط راه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡