2777
2789
عنوان

یه سوال درباره چیدمان انتخاب رشته

167 بازدید | 9 پست

مهمه که اول مثلا شما میگین پرستاری، بعد میاین تمام شهرا رو میزنین 

یه مدل دیگه که شما هر شهر رو الویت میزنین و بعد رشته های اون رو قرار میدید 

خیلی فرق ایجاد می کنه؟ مهمه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاعی دارید از اینکه احتمال قبولی کدوم روش بیشتر میشه؟ 

رو قبولی تاثیر نداره 

به اولویت های شما بستگی داره 

مهم اینه رشته ها و شهرهایی رو بزنید که احتمال قبولیتون زیاده اون موقع احتمال قبولی بیشتر میشه وگرنه چیدمان رو احتمال قبولی تاثیر نمیذاره

اطلاعی دارید از اینکه احتمال قبولی کدوم روش بیشتر میشه؟ 

هییییچ فرقی نمی کنه

سیستم سازمان سنجش به ترتیب رتبه داوطلبا کار می کنه

و وقتی نوبت شما شد از اولین انتخاب شما شروع می کنه به بررسی و هرکدومو که قبول شدی اعلام می کنه و دیگه کاری به بقیه نداره

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

ببین قبلا یعنی ده سال پیش اینطور بود که چیدمان روی انتخاب رشته تاثیر داشت...یعنی ممکن بود مثلا پرستاری تهران رو اگه انتخاب دوم میزدید قبول میشدید ولی اگه انتخاب پنجم میزدید نه

اما الان اصلاااا اینطور نیست...شما اگه رتبتون به پرستاری تهران بخوره چه انتخاب اولتون باشه چه پنجاهم بازم قبول میشید

پس باید کاملااا براساس علاقه بزنید..مطمعنا هم رشته برات مهم تره تا شهر..پس اول رشته مورد علاقتو در شهرهای نزدیکت بزن و بعد برو جاهای دور تر و رشته های دیگه

گاهی