2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

107 بازدید | 10 پست

مادرم اینا ب ۸ تومن پول نیاز دارن شوهرم داره ولی نمیده البته مادرم اینا فک میکنن نداره بهش رو نزدن من ب شوهرم گفتم قرض بده گف شرمنده نفس 

دلم ازش سیاه شد بدم اومد ازش 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

چه قدر همسرت پررو هست که احترام پدر مادرت نمیزاره 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام خیلی میزاره فقط تعجب کردم چرا راحت گف ن 

خب گلم اگر احترام میذاره و برای پدر مادر شما ارزش قائل هست چرا گفته پول نمیدم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
چرا نمیده؟ باهم مشکل دارین خانواده هاتون؟

راستش تازه یکم پول جمع کرده بعد خودمم میدونم ک اگ بدیم ب مادرم اینا حالا حالاها نمیتونن بدن ولی خب من دوسدارم بدم خانوادمن اما شوهرم گف ن منم دلم شکست کاش داشتم خودم

خب گلم اگر احترام میذاره و برای پدر مادر شما ارزش قائل هست چرا گفته پول نمیدم 

چون میدونه ب این زودیا دستش نمیاد ولی معتقدم ک ادم ب کسی کمک کنه خدا بیشتر دستشو میگیره من عصبی شدم ی پیام بد بهش دادم 

راستش تازه یکم پول جمع کرده بعد خودمم میدونم ک اگ بدیم ب مادرم اینا حالا حالاها نمیتونن بدن ولی خب م ...

اهان اره میفهمم چی میگی

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم
چون میدونه ب این زودیا دستش نمیاد ولی معتقدم ک ادم ب کسی کمک کنه خدا بیشتر دستشو میگیره من عصبی شدم ...

بهش چی گفتی 

بهش چی گفتی 

گفتم دیگی ک برا من نجوشه میخام سره سگ توش بجوشه هرچی باشی از ذات سیدی ( سید شوهر ابجیش ) یکی دوبار بهش رو زد پول نداد بهش همش میگف ادم بدرد نخور الان خودشم مث اون رفتار کرد اخرشم گفتم شناختمت