2777
2789
عنوان

ماه اخر باردارم شکمم بی حسه چرا

219 بازدید | 22 پست

الان یه هفته اینطوری شده بچه تکون میخورم زیاد حس نمیکنم مگه اینکه به پهلوم ضربه بزنه 

دوروز پیش شکمم خورد به دسته صندلی اصلا متوجه نشدم😧بقیه بهم گفتن یواش تر رد شو 

تکونای بچه خوبه خداروشکر ولی چرا شکمم حس نداره

یه نوع واکنش عصبیه.با دکترت در میون بزار.زود تر

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

من امروز موعدپریودم بوده ولی دیروز ترشحم رنگی بود همیهش بعدش سریع پری میاد ولی تاالان هیجی نمیاد فقط وقتی با دستمال نست یمکنم ترشحم سفیدنیست یه حوریه بعنی میشه باردارباشم تاحالااینحورنشدم نگیدبی بی بزار جون تازه موعدمه نشون نمیده۴سال اقدامم توورخدااگه کسی مثل من بوده بایدبگه حالم خوب بشه همش حالت پری دارم درددارم زیردلم ولی نمیشم همش انگار الان داره میادهی نگاه میکنم هیچی نیست

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خطرناکه؟برای بچه مشکلی پیش نیاد😰

اونشو فکر نکنم.فقط بهدکترت بگو خدایی نکرده مشکلی نباشه.استرسم نداشته باش

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
من امروز موعدپریودم بوده ولی دیروز ترشحم رنگی بود همیهش بعدش سریع پری میاد ولی تاالان هیجی نمیاد فقط ...

موقع بارداری ترشح سفید خیلی زیاد میشه درد پریودی و کمردردش هم یکم بیشتر از قبله انشالله که بارداری عزیزم

موقع بارداری ترشح سفید خیلی زیاد میشه درد پریودی و کمردردش هم یکم بیشتر از قبله انشالله که بارداری ع ...

یعنی من ترشحم هاله قهوه ای داره باردارنیستم

انشالله خدا بهترین و صالحترینش رو بهت بده عزیزم برات آیه الکرسی میخونم♥️♥️♥️

قربونت بدم مهربون خیلی دعام کن بارداری ارزوم دختره