2777
2789
خدا بهتون سلامتی بده ان شاء الله بویایی و چشایی هم داشتید؟ 

مرسی فداتشم

چشایی داشتم

بویاییم چند روز بعدش رفت و ۳ روز بعد برگشت

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
چه بی چشم و روئه...تستش بالاخره جواب میاد دیگه.ولی بعدش بفرستم بره

دلم نمیاد منم بچه دارم میترسم اوناذ هم با من بد برخورد کنن. هرچی باشه الان هم دارن رفتارهای من را میبینن و الگو میگیرن😔

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر،سی تی کنن.احتمالا مثبت،کرونا داره.ظرف ۳تا ۴روز.تب ۳۸درجه،سرفه.تنگی نفس

نمیره دکتر تست هم به زور بردمش خیلی بهم حرف زد

دلم نمیاد منم بچه دارم میترسم اوناذ هم با من بد برخورد کنن. هرچی باشه الان هم دارن رفتارهای من را می ...

عزیزم اگه امکانش هست پدرشوهرتو ببر تو ی اتاق جدا، تهویه هم حتما باشه مثلا پنجره ها رو باز بزار 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
دلم نمیاد منم بچه دارم میترسم اوناذ هم با من بد برخورد کنن. هرچی باشه الان هم دارن رفتارهای من را می ...

دقیقا به خاطر همین میگم.نزار فرش زیر پا شدن رو یاد بگیرن.نزار فکر کنن بقیه حق دارن بهشون توهین کنن و اینا سکوت کنن..عزت نفس رو یاد بده...اگر وظیفه ای هم هست همسرتون داره نه شما.هیچ بزرگتری صرف مادر و یا پدر بودن جق توهین نداره وگرنه قبول دارم‌که احترام به بزرگتر از اصول ادبه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
اسی من دوماه پیش شوهرم گرفت من و دخترم نگرفتیم  30درصدم درگیری ریه داشت  اول سر درد و تب ...

خدا بهتون سلامتی بده ان شاء الله یعنی ممکنه ما هم بعدا بگیریم؟ 😰

عزیزم اگ نگران بچه هاتی که اوردنش پس اشتباه بوده اما خب ثواب داره،بابد عکس بگیری از ریه هاش ببینی د ...

رروزی که اوردمش برادر شوهرم روز بعدش گفت تستم مثبت شده اوایل علایمی نداشت یهو بدن درد گرفت

رروزی که اوردمش برادر شوهرم روز بعدش گفت تستم مثبت شده اوایل علایمی نداشت یهو بدن درد گرفت

همینه دگ باید حداقل ۱۴روز بگذره تا حال ادم جا بیاد 

این بیماری متاسفانه دوره نقاهت طولانی داره وهر روز ادم یه جاش درد میگیره

خدا بهتون سلامتی بده ان شاء الله یعنی ممکنه ما هم بعدا بگیریم؟ 😰

انشالله که نمیگیرید چیزای مقوی بخورید ابمیوه طبیعی هویج و سیب گوشت گوسفندی کباب حتما گوجه کبابی 

اسی از الکل واکتیس وو ...استفاده نکن درگیری ریه میاره 

یا از سرکه یا صابون رنده شده تو اب مصرف کن 

پدرشوهرتم ببرید دکتر دارو بنویسه یا دکتر ریه یا دکتر عفونی 

داروهای من با شوهرم فرق میکرد