تک فرزند نبودم حالا که مریضم خواهرم برام سوپ درست میکرد و میآورد واقعا چقدر سخته من دیشب از سردرد نتونستم بخوابم انگار سرم شده بود ۲۰۰کیلو و روی سرم سنگینی میکرد با این حال تب دار همه کارها رو خودم انجام دادم دوتا بچه دارم که بزرگه ۱۳ ساله هست ولی دریغ از جابجا کردن لیوانی که خودش استفاده اش کرده وکوچکه که کوچکه و انتظاری ازش نیست سردرد شدید در کرونا طبیعی عست بچه ها ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی از من به شما نصیحت بعد از اینک بهبودی پیدا کردی به پسرت این چیزها رو آموزش بده که کمک حالت باشه& ...
به خدا قسم میخورم اینها رو میگم هر وقت خودش دلش بخواد تو اشپزخونه هر کاری میکنه تخم مرغ درست میگنه چه میدونم همه جی رو قاطی میکنه خلاصه میخوام بگم من جلوش رو نگرفتم ولی وقتی من مریضم انگار اصلا منو نمیبینه بیاد یه کمکی بکنه ازش خواهش میکنم بیا کمکم کن دارم تو تب میسوزم انگار نه انگار اینهمه خودکشی کردم براش بهش میگم دوتا تیکه ظرف هست بشور 😔😔😔نمیگه تو مادر من عستی کمکی بهت کنم راه دوری نمیره دارم دق میکنم