2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟چیکار کرد تو چیکار کردی نترسیدی

خونه قبلیمون که قدیمی بوددیدم شوهرم ۴صبح رفت سرکارمنم میخواستم بخوابم کنارتختم یک ادم قدبلندسفیدوایستاده بود وصورتم رونوازش میکرد منم فقط نگاه میکردم نمیتونستم تکون بخورم بعدرفت توپذیرایی مون لامپ روروشن وخاموش میکرد بعدغش کردم صبح که بیدارشدم لامپ پذیرایی روشن بود

خونه قبلیمون که قدیمی بوددیدم شوهرم ۴صبح رفت سرکارمنم میخواستم بخوابم کنارتختم یک ادم قدبلندسفیدوایس ...

چه ترسناک من یه بار تو خواب دیدم انگار دست گذاشته بود خفن میکرد یعنی واقعا نمی تونستم نفس بکشم از بی اکسیژنی بیدار شدم و تند تند نفس می کشیدم حالا تو که میگی واقعا دیدی مطمئنی خواب نبود وای خدا نکنه این اتفاقا برا من بیفته من همینطوری به اندازه کافی خودم توهم میزنم