2777
2789

با پسری دارم ازدواج میکنم ک پدرش فوت شده و کلا داروندارشو گذاشته تو کارش و پشتوانع ای نداره

پدرم قرار بود برام خونه بگیره

ک یهو الان زده زیرش

میگه برو سر زندگیت بذار شوهرت یکم سختی بکشه تلاش کنه بعد میگیرم

ینی میگه همون اول نمیگیرم

اما خب همین الانش اون ادم پر تلاشیه

راست میگه ینی؟

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طرفو دوس داشته باشم قبول میکنم وگرنه نه

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

بله پدرتون درس میگه بذار قدر بدونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خیلی پدر عاقلی داری قدرشو بدون و روحرفش حرف نزن 

جدی میگی؟

دلم نمیخواد وسایلامو ببرم خونه مستاجری

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

تصمیم درستی گرفتن. از روز اول همه چی براش فراهم باشه تلاشش کم میشه.بذار تا شور و شوق داره تلاشش رو بکنه. بعدا خانواده بهش کمک کنن بیشتر به چشمش میاد چون زحمتاش رو کشیده

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
عزیزم وظیفه پدرت نیست برای شما خونه بگیره من انقد گذشت کردم خانواده شوهرم پرو شدن شما اشتباه منو ن ...

خب میدونم خانواده شوهرمم نمیتونن بگیرن

حتی ی زمین داره مادرش داره میفروشع

میگه نص پولش برای خواهرته انگار نه انگار پسرش داره ازدواج میکنه