2777
2789
عنوان

شهر دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 42 پست
اب و هوا اراک. امکانات تهران خخخخ همدانم بد نیس

مگه شهرای دیگه چی نداره ک تهران همشو داره!!

آب ندارن؟

برق ندارن؟

گازندارن؟

چی ندارن ک تهران شهرپرامکانات براشون ب حساب اومده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یجوری ازامکانات میگی ادم یاده خیابونای قطرمیوفته🤣

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
آره عزیزم کنکورم رو هم داخل دانشگاه جندی شاپور دزفول دادم فضاش خوشکله خوبه دزفول هم از نظر آب مشکلی ...

ممنونم♥️ من بهبهان رو هم زدم نمی‌دونید اونجا چطوریه؟

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم♥️ من بهبهان رو هم زدم نمی‌دونید اونجا چطوریه؟

نه والا بهبهان تا حالا نرفتم فقط میدونم مردمش یا فارسن یا لر 

وضع امکانات شهریشو نمیدونم 

ولی از این بابت که میگن تو خوزستان آب نیست مردم دارن میمیرن از تشنگی دروغه😂😐 آب آشامیدنی واسه زندگی روزانه کاملا هست آب برای کشاورزی نیست 

گردو خاک هم شاید سالی یه بار بیاد ک نزدیک دوسال نیومده خداروشکر 

بابت گرما هم ک آره گرمه خوزستان همش گرمه حالا یه شهرش کمتر یه شهرش بیشتر ک تفاوتشونم در حد ۵ تا ۷ درجس

خودم اهل تبریزم خب مطمینا شهر خودمو بهتر میدونم ! یه ترم هم ایلام درس خوندم با اینکه هیچ اشنایی نداشتم ولی واقعا شهر خوب و مردمانی خوب و دانشگاه و خوابگاه بسیار خوبی داشت برای من اون یه ترم یه خاطره ی همیشگی و عالیه که هیچوقت فراموش نمیکنم

عزیزم داری از انتخاب دانشگاه حرف میزنی نه انتخاب شهر برای زندگی....برای هدفت یه ذره سختی بکش ولی شهرایی انتخاب کن که دانشگاه معتبر و خوبی دارن مثل تهران...تبریز...مشهد..اصفهان...

اینکه تو نظرات میگن بیرجند و بهبهان...چون صرفا اب و هواش خوبه....این دلیل نمیشه یه عمر رشته ای بخونی یا دانشگاهی بری که فردا دوزار نمی ارزه...خدایی بیرجند و بهبهان امکاناتشون کجا بود که دانشگاهشون معتبر باشه...اراک و همدان نوشتن ترافیک نیست اب و هواش خوبه....اراک و همدان دانشگاهشون معتبر نیست ...اگه میخوای فقط برای مدرک بخونی خب چرا سختی میکشی همون شهر خودت ..یا اطراف شهرت یه جایی انتخاب کن ماشالا الان همه روستا ها هم دانشگاه دارن...وقتی میخوای بری یه شهر دیگه یه چیزی انتخاب کن که به دوری و سختیش بیارزه

باشه فهمیدیم تو رفاهی ببند فکو

اخی انقد عقده تودلت مونده ک بابی احترامی صحبت میکنی اشکال نداره ادمای مث تورو زیاد دیدم

بعد دوماه باالتماس ب شوهرت که واست نت بگیره باکتک کاری اینترنت شبانه خریده داری روسره بقیه خالی میکنی!

بکن بدبخت🤣🤣

قربتی تهران پز دادن داره اخه؟؟ البته شاید براتوی دوهزاری🤢🤣🤣

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
عزیزم داری از انتخاب دانشگاه حرف میزنی نه انتخاب شهر برای زندگی....برای هدفت یه ذره سختی بکش ولی شهر ...

جز اون ۵ دانشگاه معتبر و عالی کجا خوبه برای مهندسی روزانه؟من میخوام انتخاب کنم اما نمیدونم کدوم دانشگاهاخوبه همش فقژ اون ۵ ۶ تای اصلیو میگن