2777
2789

چند سال دنبال دوا ودرمونیم شوهرم تا دو سه سال پیش میگفت مشکل من وتو نداره من بچه رو فقط با تو میخام۰خیلی رو حرفاش حساب میکردم تا اینکه از دو سال پیش کم کم شروع کرد یکی دوبار تو دعواها بهم گفت بچه دار نمشی یا بخاطر تو حسرت به دل موندم۰یه دکتر بهمون معرفی کردن بعد دوسال رفت وامد این ماه قرار بودivfبشم ولی با اون همه دارو فولیکولام رشد نداشتن گفت نمیتونم انجام بدم۰نیم ساعت طول کشید بتونم از کطب بیام بیرون وبه شوهرم بگم وقتی گفتم تا خونه یه کلمه ام باهام حرف نزد تو خونه بهش گفتم منو مقصر میدونی گفت اره مشکل تویه من خسته شدم۰گفتم میخای از زندگیت بذم گفت برو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی بچه دوسداره بهزیستیم قبول نداره اززندگیش بیا بیرون بذار بره به ارزوش برسه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب