جونniloo مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 7166 عنوان معجزه | مشاهده متن کامل بحث + 17166 بازدید | 62 پست دوستان من چندسال که درگیر مشکلات مختلفی هستم. انواع و اقسام دعاها، نمازها،ختم ها و... رو انجام دادم ولی هیچ نتیجه ای نداشت.تنها دلگرمیم کارم بود ک اونم بدون هیچ دلیلی از دست دادم 1400/05/17 | 14:31 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جونniloo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 7166 ختمایی که گفتن برداشتی؟ راستش چند وقت ک دیگه ختمی انجام نمیدمیادمم نمی یاد ک این ختم ها رو انجام دادم یا نه
سیارهزحل عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1149 راستش چند وقت ک دیگه ختمی انجام نمیدم یادمم نمی یاد ک این ختم ها رو انجام دادم یا نه درخواست دوستیمو قبول کن عزیزم
baharm12 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 410 سلام عزیزم خوبی تو تاپیک یکی از یچه ها دیدم حرف از دعا نویس زدی من پیش یه اقایی کار انجام دادم و واقعا عالی بوده خواستی بگو بهت معرفی کنم
baharm12 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 410 سلام عزیزم خوبی تو تاپیک یکی از یچه ها دیدم حرف از دعا نویس زدی من پیش یه اقایی کار انجام دادم و واقعا عالی بوده خواستی بگو بهت معرفی کنم
آلوچه۳ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 407 سلام عزیزم خوبی تو تاپیک یکی از یچه ها دیدم حرف از دعا نویس زدی من پیش یه اقایی کار انجام دادم و واق ... سلام میشه درخواستم قبول کنید لطفا
۹۷۷۶ عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 781 ۱_من ۳۰ سالمه مجردم.... توی فامیلا تقریبا فقط من و خواهرم هستیم ک مجردیم بقیه خداروشکر ازدواج کردند ... عزیزم اگه خواستی درخواست بده خصوصی راهنماییت میکنم
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4009 میشه در حقم خواهری کنید برام دعا کنید خودم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ... چرااز دست دادی عزیزم خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4009 چندین دفعه خوندم هیچ جا نرو فقطوفقط برودرخونه ائمه دل بده به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن معجزه میکنه خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
جونniloo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 7166 چرااز دست دادی عزیزم چندسال از اون موقع میگذره. هنوزم نمی دونم چرا!کارم دور کاری بود دیگه بهم کار ندادند
جونniloo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 7166 هیچ جا نرو فقطوفقط برودرخونه ائمه دل بده به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن&nb ... با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرمکاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4009 با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭 میده انشالله خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖