2777
2789

قبلش براتون تعریف کنم ک مهر داریم ازدواج میکنیم و درحال حاضر هیچی نداره چون ی کارگاهوتولیدی داره و کلا همه چی و دار و ندارشو تو اون میریزه

خواهر شوه ۱۳ سال پیش ازدواج کرد از پیش کرایه خونه تا اجاره خونه مادرشوهرم میداد کلا دفترچه قسطاش دست مادرشوهرمه هنوزم همینطوریه خرج دوتا بچه هاشو میده هفته ای یبار خرید خونشونو میره کلا دامادش بی عرضس

ب نامزدم گفتم مامانت داره اون زمینو میفروشه بگو پولشو لده بهت دیگه بخاطر ماشین خریدن وام نگیری هم قسطات سبک شه داری ازدواج میکنی حالا قیمت اون زمین نهایتا ۵۰۰ تومنه اصلا چیزی نیست

ولی در عوضش خونه رو بزنه بنامه خواهرت چون ما الان ب اون پول احتیاج داریم واس شروع زندگی 

قیمت خونه هم هست ۳_۴ ملیارد،مادرشوهرم میگه نه نصفشو باید بدی به خواهرت

میگه مادرمه بزرگم کرده من چطوری بهش همچین چیزی بگم

گفتم مامانت ک قرار نیس برام طلا بگیره و عروسی بگیره اون پول ۲۰۰ تومنم تو میخوای باهاش اینکارارو کنی دیگ

میگه خب چیکار کنم گفتم هیچی

گفت تو اطرافتو میبینی همه پولدارم(کلا خانوادم وضعیت مالیشون خوبه)گفتم نه نمیبینم انگار حق منه بینشون بدبخت باشم

گفت کسی مجبورت نکرده که کی مجبورت کرده؟

منم گوشیو قط کردم

خیییلی عصابم خورده

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

خب باید بگم‌حرفت درست نبوده اون تو خونواده خودشه و بهتر میدونن چیکار کنن و نشون داد رو این چیزا حساسه دیگه چیزی نگو لطفا وگرنه خودت از چشمش میفتی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زنش نشو اين خانواده دختر پرستن ببين ميتوني قبول كتي يا قراره تا اخر عمر حرص بخوري

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

دیونن کلا منم نامزدم بهش گفتم پول بده برم دندونپزشکی گفت تا دوسه روز اینده ندارمفعلا برو هرچی خرجت شد اخرش بهت میدم هی گفت و گفت منم عصبی شدم گفتم.اولش چی بوس بدم؟از اونموقع همش تو قیافس و سرده باهام اخه دعوامونم شد سر همین...تقصیر من بوذه یا اون؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

عزبزم شما صلاحیت دخالت در مسائل خانوادگی و تشخیص بی عرضگی داماد اونها رو ندارید . میتونید ازدواج با ایشون رو قبول نکنید ولی نمی تونید بعد ۱۳ سال روابط مادر دختر رو عوض کنید

شما باید خود آقا پسر رو سبک سنگین کنید و ببینید شرایط تشکیل زندگی داره و خواسته هاتون رو از خودش بخواهید . حالا خودش میدونه و مادر و خواهرش که چطور با هم کنار بیان 

اینکه دامادتون بده و مادرت به اون‌پول نده و بیاره به ما بده و ....‌ هیچ کدوم ربطی به شما نداره . خواسته هاتون رو واضح و روشن از خود آقا داماد بخواهید و ببینید توانایی داره یا نه و تصمیم بگیرید

خب باید بگم‌حرفت درست نبوده اون تو خونواده خودشه و بهتر میدونن چیکار کنن و نشون داد رو این چیزا حساس ...

ببين هنوز اتفاقي نيفتاده كه خودش نباشه چون از چشمش ميفته بزار خود واقعيش باشه نميخاد نخاد 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دیونن کلا منم نامزدم بهش گفتم پول بده برم دندونپزشکی گفت تا دوسه روز اینده ندارمفعلا برو هرچی خرجت ش ...

نه بابا شاید حرف بد بوده ولی عصبیت کردع دیگ

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

من میگم تو ازش بخاد مثلا بگو ماشین دیگه بهش بگو نمیدونم میخای از مامانت بگیری وامو اینا حالا هرچی

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
دیونن کلا منم نامزدم بهش گفتم پول بده برم دندونپزشکی گفت تا دوسه روز اینده ندارمفعلا برو هرچی خرجت ش ...

منظورش این بوده از خودت خرج‌کن یا از بابات بگیر 

چه جواب دادی مثل مامانمی😂😂😂😂

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

500میلیون بدید ماشین ؟؟؟؟

نه ولی برای شروع زندگی ب اون پول نیاز داریم نداریم؟

وضعيت ماليش از اول همينطور بود يا جديدا شده اگه از اول اينطوري كه خودت مقصري قبول كردي اگه تازه هم اينطور شده باز مقصري چون نداره و مدام پيله كردي مردا موقع نداري عقلو منطق ندارن نميخان نه بگن راه حل الكي ميدن اما اگه داره نميده بزن زير همه چي چون اين اادم خسيسه

عزیزم حق با نامزدته 

تو که نمیتونی برا مامان اون تصمیم بگیری اون مال و داراییشه حقشو داره شاید اصن صلاح بدونه همه رو بده به دخترش دور ازجونشون تازه بعد فوتشونم براساس قانون همه چی تقسیم میشه چه برسه الان که زندن ک خودشون میتونن تمام داراییشونو به میلشون تقسیم کنن منم اگه همسرم بخاد هعی بگه به مامانت بگو اینو بده من اونو بده اون ناراحت میشم 

تو وضع همسرتو دیدی میتونسی جواب مثبت ندی اگه ام جواب مثبت دادی باید با دارایی های خودش بسازی نه پول ودارایی مامانش اونم وقتی میل خودشون چیز دیگس 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ببين هنوز اتفاقي نيفتاده كه خودش نباشه چون از چشمش ميفته بزار خود واقعيش باشه نميخاد نخاد 

خب دیگه پسره گفت کسی مجبورت نکرده بدبخت باشی یعنی دوباره تصمیم بگیر

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته