2777
2789

سلام دوستان 

من رشتم انسانیه 

من دوسال به دلایلی کنکور شرکت نکردم امسال شرکت کردم و ملی شبانه مجاز شدم ولی چون رتبم خوب نیس میخوام برم رشته  مدیریت مالی یا حسابداری  پیام نور 

میشه بگید هزینه هرترم حدودا چقد میشه هزینه کتابا چقد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال پیش تموم کردم اوایلش خیلی خوب بود و ارزون ولی اواخرش دیگه داشت به آزاد میرسید 🤐🤐

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
پیام نور مزخرفه من که پشیمونم رفتم حیف پولم

اره کلاساش در حد رفع اشکاله بیشتر بار خوندن اون همه کتاب حجیم رو دوش دانشجوهاست 

بنظرم اون همه پول گرفتنشون خیلی بیخوده 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من بهمن تموم کردم برا ۲۱ واحد فک کنم ۱۲۰۰ دادم 

برا حسابداری دانشگا خوبی نیس من خودم حستبداری خوندم برو آزاد یکم هزینه ش فرق داره ولی خب کارآموزی داره و نحوه تدریسشون بهتره

حسابداری برا انسانیا سخته من چن تا از دوستام انسانی بودن چیزی از ریاضی بلد نبود چقد گریه میکردن

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
هزینه کتاباچقد میشه

هزینه کتاب هم ۱۰۰ تا ۶۰۰ حساب کن

رفت امدت هم هست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هزینه کتاباچقد میشه

کتاب هاشو دست دوم بگیری ارزون تر بعد بچه های پیام نور اکثرا کمکی راه یا طلایی میخرند که اونا هم دست دوم اش هست الان کتاب خیلی گرون شده دست دوم شو بگیر 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دقیقا کل ۴ سال چقدر دادین؟؟

نمیدونم ۴ سال پیش ترمی ۵۰۰ خورده ای بود دیگه مونده به واحدات عملی زیاد برداری شهریه هم بیشتر میشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔