2777
2789
عنوان

دلیلش چیه

50 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من تلگرامم چت هام با چند نفر نه همه فقط چند نفر مثلا یه مقدار از چت ها پاک شدن دلیلش چی میتونه باشه امروز اینجوری شده خود به خود اول فکر کردم طرف مقابل پاک کرده بعد دیدم دو سه نفر دیگه هم اینجوری شده

میشه لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین🙏🙏

ببین کسی وارد تلگرامت نشده

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه راههایی کسی میتونه وارد بشه

هک شدن 

برو تو تنظیمات تلگرام ببین دستگاه دیگه ای وصل نیست بهت

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
هک شدن  برو تو تنظیمات تلگرام ببین دستگاه دیگه ای وصل نیست بهت

رفتم بعد خودم سه تا بود که یکیش از برنامه تلگرام دیگه بود دوتا دیگه هم نمبدونم چجوری بود پاکشون کردم

کی میتونه هک کنه چه دلیلی داره؟

میشه لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین🙏🙏
رفتم بعد خودم سه تا بود که یکیش از برنامه تلگرام دیگه بود دوتا دیگه هم نمبدونم چجوری بود پاکشون کردم ...

کی و چطور و نمی‌دونم 

اگ اتصالشون و قطع کردی ک درسته دیگ نگران نباش

آره قطع کردم فقط موندم کی میخواسته سرک بکشه تو گوشیم

اسماشونو نخوندی؟