2777
2789

همش فیک...

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

نمایشه 

یکیشون همسایمونه دارم با چش میبینم که چقدر مشکلات دارهه

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر دیگرانو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید 

همه اینا دعوا و بحث تو زندگیشون داشتن و دارن 

بی پولی داشتن ۹۰٪ وسایلا و لباساشون تبلیغه

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
من خيلي مقايسه ميكنم😬😬😬

نه بابا اصن بببنی چه زندگی داره دوست نداری ۱ ثانیه هم جاش باشی بخدا 🤦‍♀️

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
وقتی با زندگی خودت مقایسه کنی خیلی اذیت میشی، به نظر من یه مدت فالوشون نکن ، نبینشون

اصلا يه مدت بود همين تارا دنبال نميكردم 

امروز ناخوداگاه تو اكسپلور ديدم چه تولدي دعوت بودن 

چقدر خوشن هم تو اين اوضاع اقتصادي هم دوره ي كرونا 

واقعا كرونا انگار فقط مال بي پولاس كه بشينن تو خونه هاشون