2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گشادی دریچه میترال دارم و اریتمی قلبی فقط باید حواستو از بدنت پرت کنی و ارامش داشته باشی آب ...

دقيقا اقرين الان داشتم به همين فكر ميكردم وقتي كار ميكنم اي تو فكرم اصلا نميفهمم 

ولي موقه خاب كه بيكارم مياد سراغم

دقيقا اقرين الان داشتم به همين فكر ميكردم وقتي كار ميكنم اي تو فكرم اصلا نميفهمم  ولي موقه خاب ...

مشخصه مضطربی

اگه خوابت خوب نیست یه سر برو ویزیت شو داروهای کمکی تجویزکنن برای خوابت

دقيقا اقرين الان داشتم به همين فكر ميكردم وقتي كار ميكنم اي تو فكرم اصلا نميفهمم  ولي موقه خاب ...

من کاملا میفهمتت اصلا حواستو به قلبت نده من بعضی وقتا به خودم میگم نه بابا هیچی نیست الان اروم میشه خودش یواش یواش تپشم میاد پایین تر

خیلی بعیده کسی یهو دچار نارسایی میترال شه،اگه از قبل داشتی هم لابد خفیف بوده که فقط بهت پروپرانول دا ...

اره يهويي اوج گرفت

من تو كل زندگيم همش ورزشو بدوبدو ميكردم راه رفتن عاديم بدو بدو بود 

الان جوريم كه از اتاقمو تختم بيرون نميام تپش قلب بيچارم كرده

از درد و كلافگي دو شبانه روز يهو خابم نميبره يا فقط روزا خابم ميبره شبت بيدار 

عزیزم حتما برو دکتر .قلب شوخی بردار نیست

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.