تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 عنوان بی جنبه بودن تا چه حد فقر فرهنگی تا چه حد😑😑 503 بازدید | 48 پست پسر دایم پیام داده به مامانم ک چرا منو فالو کردی هرچی خواسته بهش گفته به من الان فهمیدم کار زنشه به نظرتون به پسر داییم بگم؟؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤ 1400/05/17 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5616 من سکوت میکنم😑شب بخیررر شب بخیییییررررر واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 چند ماهشه پسر داییتون؟ ۲۵ سالشه😑 روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 واااا بخدا من نمیدونم چکار کردم با این ک اینجوری رفتار میکنه دختره ۵ سانتی😑 روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 از کجا فهمیدی کار زنشه؟ چون پسر داییم بمیره هم از گل نازک تر بهم نمیگه باهم بزرگ شدیم تا مامانم گفت منم عمت خجالت بکش پیامارو پاک کرد روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 واا چه قدر بی فرهنگ البته امیدوارم بهت بر نخوره😅 ن بابا اصلا هنگ کردم چقد یک نفر میتونه بیشعور باشه روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
nili__a عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 8679 چون پسر داییم بمیره هم از گل نازک تر بهم نمیگه باهم بزرگ شدیم تا مامانم گفت منم عمت خجالت بکش پیامار ... لابد زنش از تو بدش میاد والا خل چل انقدر نوبره
diamoond عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 3843 چون پسر داییم بمیره هم از گل نازک تر بهم نمیگه باهم بزرگ شدیم تا مامانم گفت منم عمت خجالت بکش پیامار ... وا چقدر بیشخصیته به نظر من بگو بهش، زنگ بزن بگو پیام نده
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 وا خوله؟.خو فالو کرده رد کن نمیخوای زنش اط اول حسادت منو میکرد رفته بود جادوم کرده بود یه کارایی میکنه ک بیا و ببین روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤