2777
2789
عنوان

یه چیز بگم پشم ریزون... معجزه واقعی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 93 پست
منم خیلی ب معجزه تو زندگیم نیاز دارم خیییلییی😭😭😭

آره منم...

من تقریبا انکار میکردم همه چیزو..

ولی این جریانو ک دیدم ی کم امیدوار شدم

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
بنظرمن معجزه‌ش اینجاس ک خدا مهر بچه‌هارو میندازه  تودلشون نمیذاره سقط‌شون کنن...

اگه میرفتن دکتر دیگه مشخص میشد که اون دکتر نادون اشتباه کرده

این همه استرسم نمیکشیدن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و‌شوهر یک دنده شاسکول

اره حالا انگار واجب بود استارتر بگه شوهرش آخوند بوده 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم مگه شما بچه داری؟؟؟

بله گلم دوقلو دارم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اره یکیم تو شهرمون دوتا خانواده میرن سونو به هردو میگن بچتون مشکل داره به هر دو خونواده گفتن باید بچه هارو بندازین خلاصه یکی میره بچه رو میندازه اونم بعد چند سال حامله شده ولی اونیکی شوهره نمیزاره میگه شاید قسمتمون بود اقابچه به دنیا میاد سالم سالم بعد به گوششون میخوره دستگاه سونو خراب بوده مال همرو ناقص نشون میداده بیچاره اونیکه بعد ده سال حامله شده بود

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خوب ممکن بود از رو اشتباه بچه ها رو سقط کنه 

کسی با نظر یه دکتر بچه سقط نمیکنه!

اگه میرفتن به مراتب پیش دکترای دیگه مشخص میشد اون دکتر سوادش به درد لای جرز دیوار میخورده 

هزار بار ازین اشتباهات توی جواب ازمایش و کلی چیزای دیگه پیش اومده تابحال

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
این متن رو سالهاست تو نت خوندم ولی جالبه

ای بابا میگم همسایه‌مونه !!!!

اشتباه پزشکی براحتی ممکنه پیش بیاد چرا اصرار دارین هرچی میبینین دروغه !!!!

بچه دختزخالم سندروم داون تشخیص دادن  سالم دنیا اومد

اینم تو نت خوندی ؟!!

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
وقتی از هر سه تا پزشک متخصص دوتاشون سهمیه ای هستن همین میشه😂

شما از نزدیک شاهد این موضوع بودین؟؟

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
دلت نخواد  دلت نخواااااد بیا مالای منو ببر

وای نگو

من عاشق ۲ قلوی پسرم

بچه های شما چین

وای نگو من عاشق ۲ قلوی پسرم بچه های شما چین

دختر پسر 

یکی از آرزوهام بچه دوقلوعه خدا هست خدا هست  خدا هست...

آره منم خیلی ۲قلو دوس دارم

۲قلوی پسر البته