2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی قرار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 38 پست
کاشکی میذاشتن، حالا شده دیگه به گذشته نباید افسوس خورد. اگه علاقه داشته باشید بنظرم برید پیام نور یا ...

اره

اممم صنایع دوست دارم

عمران

شیمی

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بخاطر شرایط مالی نرفتم نخوندم و یه عمر پشیمون شدم و همیشه در حسرت درس خوندن و دانشگاه موندم  ...

آها

چقد شبیهه من....

خدا کمک کنه 😔

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
اره اممم صنایع دوست دارم عمران شیمی

ان شا.. بهترین ها برات رقم بخوره، اره عمران و معماری و شیمی هم خوبه ولی بازار کار شیمی کمه مگه بخایی تا دکترا ادامه بدی و عمران یا معمار و... هم خوبه هم اینجا هم اگه زمانی خواستید تو ایران نباشید.  به هر حال موفق باشید . 

اره راضی بودم خیلی خوب بود  شمام حتما برو

چ خوب 

اره میرم ب امید خدا

ان شا.. بهترین ها برات رقم بخوره، اره عمران و معماری و شیمی هم خوبه ولی بازار کار شیمی کمه مگه بخایی ...

مرسی 

پس شیمیو بیخیال😅😅😅🤣همون عمران 

چه خوب بنظرت چی خوبه میشه راهنمایی کنی؟

رشته های مدیریت خوبن بانکداری خودتم یه تحقیقی کن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
رشته های مدیریت خوبن بانکداری خودتم یه تحقیقی کن

اها مرسی