2777
2789
عنوان

رفتم دکتر کرونا

126 بازدید | 18 پست

سومین باره رفتم دکتر 

یکمی قفسه سینم  میسوزه  رفتم  اکسیژن خونم ۹۷ بود 

دکتر فقط امپول التهابی داد 

زدم  گفت برا ریه  ورزش هوازی انجام بده روزی  چن تا طناب برو 

تو هوای باز غذاتو بخور 

گفتم بهتون بگم 

و اینکه من روز ۱۰ ام هستم  دکتر گف یه هفته دیگه صبر کن دیگه خوب میشی

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از علائمت وکارایی که کردی بهم بگی منم کرونا دارم 😭😭

روزهای اول بدن درد و سردرد شدید رفتم دکتر سرم داد خوب شدم 

بعدش چشایی بویاییم رفت و سرفه

الان روز ۱۰ هستم امروز یکم اسهال تب و سردرد و قفسه سینم میسوزع حالا دکتر امپول داده ببینم چی میشه

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)
روزهای اول بدن درد و سردرد شدید رفتم دکتر سرم داد خوب شدم  بعدش چشایی بویاییم رفت و سرفه الان ...

ایشالا زود خوب میشی عزیزم من الان درست ۴ روزه تستم مثبت شد 

علائمت از کی شروع شد الان ده روزه که تست براتون مثبت شده

چه علایمی داری عزیزم؟؟ منم باردارمو میترسم

ففط سوزش ته گلو وسردرد خفیف داشتم چون مادرم اینا مثبت بودن وباردار بودم دکتر برام تست نوشت که مثبت شد الان ۴ روزه دارو مصرف میکنم لطفا برام دعا کن 🙏🙏🙏

سال پیش کی گرفتی؟؟؟ اون موقع چه علایمی داشتی؟؟

همین موقعا تقریبا گرفتم اون موقع بیحال بودم وتب داشتم وبی اشتها بودم ودیگه اینکه خیلی عرق میکردم بطوری که بدنم خیس میشد کلا وحس بویایی هم تقریبا دوسه ماه نداشتم

همین موقعا تقریبا گرفتم اون موقع بیحال بودم وتب داشتم وبی اشتها بودم ودیگه اینکه خیلی عرق میکردم بطو ...

واااااااای پس ممکنه منم دوباره بگیرم🥺🥺🥺🥺

منم تیر پارسال گرفتم

پارسالم تست دادی؟

واااااااای پس ممکنه منم دوباره بگیرم🥺🥺🥺🥺 منم تیر پارسال گرفتم پارسالم تست دادی؟

بله عزیزم مثبت بود نگران نباش واگه شک داری برو تست بده که زودتر بفهمی ودارو واستراحت کنی تا چیزی نشه خدای نکرده