2777
2789
عنوان

اونایی که تنبلی تخمدان دارن و متفورمین میخورن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 33 پست
برا من سه ماه نوشته بود ی جعبه رو داد چنتا ورق داخلش بود واسه سه ماه کافیه قرصای دیگم هم برا سه ماهه ...

برامن یه تعدا داد گفت گفت اینترو بخور سه ماه دیگه بیا ولی خوب متفورمین اندازه دوماه بود و تیروئید 10 تا بسته اندازه 3 ماه من الان رفتم دوتا داروخونه پرسیدم دکترشون نبود نسخه پیچ وکارکنانش بودن گفتن همون تعداد بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه نه من فقط مشکلم همینه یکی دو ماه خوردم خیلیی نازک شدن

واقعا من قسمت داخلی رانم خیلی زیاد و کلفت وبلند شده اصن منی که مو نداشتم 😑😑😑رفتم دوتاداروخونه اما دکتر نبوداونایی که نسخه میدن گفتن که همینقدر بوده 

اها  خیالت راحت شد  من غدد میرم به نطرم خیلیی بهتر از زنان راهنمایی میکنه

واقعا یعنی دنباله زنان نباشم اخه من یه زنان رفتم بدرد نخور بود و نفهمید بااینکه معروف بود رفتم غدد فهمید تنبلی دارم گفتم یه زنان بهتر پیدا کنم پس غدد برم 

اره مخصوصا واسه تیروئید بهتره بری غدد تا زنان تخصصی تر بررسی میکنن

من بیشتر نگران تنبلی هستم تیروئید ما میراثیه و تااخر عمر باید قرص بخوریم ولی تنبلی نداریم تو کل خانواده هامون  😕