2777
2789
عنوان

غذاهای مقوی برای بچه 4 ساله

6123 بازدید | 14 پست

بدنش خیلی ضعیفه زود زود مریض میشه چی بدم بخوره اخه هیچی هم نمیخوره بد غذاست بوی گوشت مرغ بدش میاد سوپ نمیخوره خوراک لوبیا نمیخوره الانم که سرماخورده هیچی نمیخوره

عسل و لیمو رو باهاش شربت درست کن با غذا بهش بده

با توجه له اینکه بد غذاس احتمالا چیزای مقوی مثل ماهیچه نخوره بهش موز بده هر روز یا یه روز در میون. چهار مغز بده مویز بده

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل و لیمو رو باهاش شربت درست کن با غذا بهش بده با توجه له اینکه بد غذاس احتمالا چیزای مقوی مثل ماه ...

الان شام موندم چی بپزم بخوره هم مقوی باشه هم جون بگیره؟

موز و مغزیجات... پلو با آب قلم کته کن بهش بده.. ببین چی دوس داره مقوی کن بهش بده ... پسر من ۵ سالشه عاشق فست فوده اما من همونو خونگی درست میکنم و خیلی سالم ... مثلا سوسیس و چیزای مضر نمیزنم .. بجاش لوبیا سبز و قارچ و مرغ و گوجه و فلفل دلمه و یکم پنیر پیتزا ... اما سوپ هم با کلک بهش بده خیلی مقویه یا حلیم عالیه 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
الان شام موندم چی بپزم بخوره هم مقوی باشه هم جون بگیره؟

شاید بد درست میکنی که بو مسده گوشت و مرغ

کباب تابه ای درست کن

اکثر بچه ها ماکارونی شکلی دوس دارن،چون سرما خوردست زیاد چربش نکن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

👍 میتونه با پیاز و سبزیجات و...بوی گوشت و مرغ و بگیره و طعم دارش کنه

بله

به خصوص فلفل دلمه ای و یه حبه سیر

بعدم باید ببینی چطوری دوس داره مثلا من پسرم از رب گوجه بدش میاد مرغشو جدا بدون رب درست میکنم

بله به خصوص فلفل دلمه ای و یه حبه سیر بعدم باید ببینی چطوری دوس داره مثلا من پسرم از رب گوجه بدش م ...

نوش جونش 

منم از این چالشا با پسرم داشتم و دارم

مثلا از لبنیات خوشش نمیاد

و لب ب شیر نمیزنه 

کلی دسر درست میکنم و تنوع میدم شاید خوشش بیاد

ب نظرم باید قِلق بچه ها بیاد دستمون 

بچه ها ظرف غذای رنگی رنگی و 

غذاهای رنگ و لعاب دار و دوس دارن 

اینکه تنوع داشته باشه 

حتی بی اشتها تریناشونم ی قِلقی داره