2789
عنوان

واژینیسم...۲۰ روزه ازدواج کروم

577 بازدید | 42 پست

سلام.خواهشا اگه کسی مثل من بوده و درمان شده کمکم کنه.من حدود ۲۰ روزه ازدواج کردم هنوز موفق به دخول نشدم و هردفه ترس شدیدی دارم و استرس میگیرم و پاهام سفت میشه و انگار یه چیزی تو واژنم مانع دخول میشه.در حد سرآلت فقط دخول داشتم و خونریزی.واقعا حس میکنم دارم افسرده میشم.همش درحال گریم.توروخدا کمکم کنین

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره...❤

@_بهارم   بیا کمک کن اسیرو

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

ژل لوبریکانت بگیر 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ژل بی حسی یا روان کننده استفاده کنید دیگه درد رو متوجه نمیشی که بخوای بترسی.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
من ازدواج نکردم  ولی دارمش این مشکلو

چطوری فهمیدی؟یعنی ترس اینه...

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷